ADATA prenosna napajanja sa digitalnim ekranom

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND flash proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, predstavio je prenosna napajanja P20000D i P12500D s pametnim ekranom. Oba modela koriste visokoefikasne i trajne litium-jonske ćelije testirane i sertifikovane prema najvišim standardima. Opremljene su digitalnim ekranima koji pokazuju koliko je napajanja preostalo da bi korisnici bili bolje informisani o detaljima. Dva izlazna USB priključka ukupno daju 2,1 A radi istovremenog brzog punjenja dva uređaja. Oba prenosna napajanja nude visoki nivo sigurnosti, te  imaju šest zaštitnih kola i nezapaljivo kućište otporno na naponske udare. P20000D nudi i moćnu LED lampu. P20000D i P12500D mogu višekratno napajati pametne telefone, tablete i mobilne uređaje kao što su bežične slušalice i kontroleri za igre s 20.000 mAh i 12.500 mAh.

adata-power-bank-p20000d

Uz digitalne ekrane nema nagađanja

P20000D i P12500D nadmašiće neodređenost i neizvesnost jednostavnih svetlećih žaruljica ili crta – za razliku od toga, nova napajanja imaju vrlo dobro vidljive digitalne ekrane koji pokazuju tačno koliko je napajanja preostalo u lako razumljivim procentima. Umjesto tradicionalnog „odokativnog“ pristupa, ADATA dizajneri su se ovaj put odlučili za potpunu preciznost podatka o napunjenosti, kako i dolikuje prenosnim napajanjima velikog kapaciteta.

Dva priključka za napajanje pametnih telefona, tableta i sličnih uređaja

Veliki kapacitet uređaja P20000D i P12500 znači da imaju dovoljno energije za do 6,4 punjenja pametnih telefona i 1,8 punjenja prosečnih tableta. Punjenje je efikasnije uz dva USB priključka ukupne izlazne snage 2,1 A tako da korisnici mogu da pune dva uređaja istovremeno štedeći vreme, bez obzira da li se radi o pametnim telefonima, tabletima, kontrolerima za igre, bežičnim slušalicama ili nekom drugom uređaju s USB priključkom.

Pročitajte i tekst:  Kreativnost za život bez ograničenja, uz kompaniju ADATA

Sigurnost iznutra i spolja

Od detaljno testiranih naponskih ćelija do kućišta otpornih na vatru, naponske udare i vibracije, P20000D i P12500D štite korisnike, uređaje i okolinu. Koriste složena kola za zaštitu od prenapona, pregrevanja, skokova i padova napona, prebrzog pražnjenja i kratkog spoja. Kao posebni dodatak, P20000D može poslužiti i kao LED lampa pomoću koje će se korisnici snalaziti u mračnim okruženjima. P20000D i P12500D dolaze s jednogodišnjom garancijom.