AOC AGON premium gejming monitor sada sa NVIDIA G-SYNC tehnologijom

AOC, jedan od vodećih brendova na tržištu monitora predstavlja NVIDIA G-SYNC dodatak na njihovom AGON premium gejming monitoru sa kolorističnim IPS panelom. Novi AGON AG271QG dolazi sa rezolucijom od 2560 x 1440 piksela i pruža izuzetno brze slike na 165 Hz bez zamućivanja pokreta, kidanja ili preskakanja slike zahvaljujući ugrađenoj NVIDIA G-SYNC tehnologiji koja sinhronizuje stopu osvežavanja monitora s onom na grafičkoj kartici. Osim ovih izvanrednih karakteristika, AOC je novi AGON AG271QG opremio s IPS panel tehnologijom (AHVA) pomoću koje su digitalne boje prikazane u njihovom najboljem svetlu za najuzbudljivije iskustvo igranja i gledanja video materijala.

AOC AG271QG

Osiguravajući glatke i živopisne slike, novi AGON AG271QG podstiče takmičarski duh svih stravstvenih gejmera s minimalnim ulaznim kašnjenjem trenutno izvršavajući ulazne naredbe, dok AOC Flicker-free tehnologija eliminiše titranje ekrana i tako smanjuje nelagodu i umor očiju.

Gejmerma je potrebno mnogo više od udobnosti za oči, a to im pruža podesivo AOC Ergo Dial postolje. Ono omogućava podešavanje visine monitora uz pomoć skale koja pamti odabrane postavke korisnika. Osim toga, igrači mogu podesiti i nagib monitora kao i okrenuti monitor kada im to treba.

AOC AGON AG271QG premium gejming  monitor, specijalno je dizajniran za entuzijastične gejmere, biće dostupan u julu ove godine po ceni od 98.499 dinara (bez PDV-a)

Više informacija o  AOC AGON AG271QG:
http://aoc-europe.com/en/products/ag271qg