AOC monitori idealni pokloni za predstojeće praznike

Noći postaju sve duže i hladnije, a praznično vreme je na vratima. Dok su neki već označili sve želje na listi za kupovinu, drugi su još u potrazi za svojim savršenim poklonom. Bilo da radno mesto treba novi dodatak za produktivniju 2017. ili da je gejmerskom battle station potreban još bolji dodatak za serije igranja, AOC ima predlog za četiri odlične ideje za poklon za sve one koji kasno kupuju.

ag352qcx_ftl-masked-1

AG271QG od 27 inča (68.58 cm) i zakrivljen AG352QCX od 35 inča (88.9 cm), oba deo hvaljene AGON gejming serije, predodređeni su za maksimalnu izvedbu. Kućni korisnici, korisnici kojima računar služi za zabavu ali i poslovni korisnici rado će na svojim radnim stolovima imati ili elegantni 27 inčni Q2781PQ ili 35 inčni U3277PWQU sa svojom ultra oštrom rezolucijom.

Idealni pokloni za gejmere: AG271QG i AG352QCX

27-inčni (68.58 cm) AG271QG i 35-inčni (88.9 cm) AG352QCX su dva najnovija dodatka premium gaming AGON serije monitora koji su dizajnirani upravo za veliku zajednicu profesionalnih i hardcore gejmera.

AG271QG, jedan od NVIDIA G-SYNC™ modela serije, doseže izvrsnu brzinu osvežavanja od čak 165 Hz koja omogućava smanjivnje uobičajenih smetnji poput zamućenja pokreta (motion blur), kidanja ili preskakanja slike. Za živopisnije iskustvo igranja, monitor ima IPS tehnologiju (AHVA), a kao i većina AGON monitora, dodatno je opremljen sa podesivim AOC Ergo Dial Baseom. Ova jedinstvena postavka omogućava korisnicima postavljanje željene pozicije monitora, a time i brzo podešavanje monitora na postavke koje korisniku najviše odgovaraju.

Pročitajte i tekst:  Petal Maps predstavio impresivne nove funkcije za poboljšano iskustvo navigacije

AG352QCX je zakrivljeni monitor AGON-a te kao takav impresionira svojim izuzetno malim radijusom od 2000 mm u ultra širokom formatu. Njegova stopa osvežavanja od 200 Hz i Adaptive-Sync tehnologija minimalizuju zamućenje pokreta i kidanje slike. Kako bi se dodatno poboljšalo iskustvo igranja, monitor je opremljen dodatnim karakteristikama koje uključuju AOC low Input Lag Mode, koji smanjuje ulazno kašnjenje (lag) zaobilazeći većinu video obrade monitora, zatim AOC Shadows Control koji čini optimalni promer svetla i senke na ekranu. AG352QCX-ov jedinstven dizajn omogućava potpunu individualnost svakog igrača dopuštajući im da prilagode LED svetla različitih boja i osvetljenja koja se nalaze na zadnjoj strani ekrana i donjeg okvira.

I AOC AG271QG i AOC AG35QCX opremljeni su raznolikim rasponom ergonomskih funkcija i Flicker-Free tehnologijom, čime se korisnicima omogućuje uživanje u dugom igranju koje ugodno za oči i držanje.

Moderni hvatač pažnje: AOC Q2781PQ

AOC Q2781PQ je idealan dodatak za dom ili kancelariju za sve one koji žele da impresioniraju svojom modernom radom površinom. 27 inčni (68.58 cm) monitor dolazi u četverostranom dizajnu skoro bez okivra sa 5.7 mm crnog okvira na gornjoj, levoj i desnoj strani kao i okvirom od 6.25 mm u donjem uglu. Ima moderan AH-IPS panel koji omogućava široki ugao gledanja od 178 stepeni i 100 posto pokrivenost sRGB boja. Zahvaljujući svojoj QHD rezoluciji (2560 x 1440 pixels), monitor je dobro prilagođen korisnicima koji se bave uređivanjem fotografija. Moderni ulazi omogućuju širok raspon uređaja da se spoje na monitor.

Pročitajte i tekst:  AOC monitor osvojio prestižnu COMPUTEX nagradu za dizajn i inovaciju

Podjednako savršen poklon za kućne i poslovne korisnike: AOC U3277PWQU

AOC U3277PWQU je idealan za sve one kojima je potrebno puno prostora na ekranu monitora. Sa 3840 x 2160 piksela, 32-inčni ekran može se pohvaliti ultra-oštrom rezolucijom koja je četiri puta veća od Full HD-a, stoga je ovaj monitor savršen za uređivanje videa, kreativno stvaralaštvo i multitasking. Za tačnu reprodukciju boja, monitor ima AMVA panel sa širokom lestvicom boja od 95% NTSC-a (100% sRGB-a) i1 milijardom boja (Real 8-bit + FRC).

Svi monitori dostupni su za kupovinu i omogućuju prazničnim kupcima da osiguraju svoje last-minute poklone odmah. Oni u potrazi za idealnim monitorom koji ide pod ruku sa novokupljenom igricom, mogu kupiti AG271QG i AG352QCX na UVP od 98.300 din. (bez PDV-a), dok kupci kojima je izgled bitan, te zahtjevni kućni korisnici mogu nadograditi svoju radnu površinu za 49,000 din. (bez PDV-a) (AOC Q2781PQ) ili 86 000 din. (bez PDV-a) (AOC U3277PWQU). AOC svima želi srećne i vesele prznike.