AOC predstavlja najbrži gejming monitor

AOC predstavlja najbrži NVIDIA G-SYNC  gejming monitor do sada. AOC AGON AG251FG sa stopom osvežavanja od 240 Hz, sa vremenom odziva od 1 ms i NVIDIA ULMB za smanjeno zamagljivanje pokreta. Uz izuzetu brzinu odziva koju omogućava NVIDIA G-SYNC, monitor dolazi i sa ostalim napredne gaming karakteristikama poput AOC Shadow Control  tehnologije  i ergonomskim AOC Ergo Dial postolje.

Maksimalna uglađenost za korisnike NVIDIA-e

AOC AGON AG251FG dolazi sa 24.5 -inčnim Full-HD TN panelom (16:9 formata, 1920 x 1080 piksela), koji je nešto veći od uobičajenih 24-inča koji se koriste u eSportovima. Sa stopom osvežavanja od 240 Hz i ugrađenim NVIDIA G-SYNC modulom, ovaj monitor je idealan izbor za korisnike sa NVIDIA grafičkom karticom, kojima je potreban što uglađeniji utisak igranja.

G-SYNC tehnologija sinhronizuje stopu osvežavanja na GPU kompatibilnim NVIDIA grafičkim karticama kako bi se uklonilo trganje ili zastajkivanje slike, kao i ulazno kašnjenje. Vreme odziva od 1 ms i NVIDIA ULMB karakteristika takođe smanjuju zamućenje što grafiku čini kristalno čistom, a igračima omogućava još bolju izvedbu.

Mi u AOC-u shvatamo važnost NVIDIA-e za sve hardcore gejmere i entuzijaste. Godinu za godinom ulažemo izuzetne napore u poboljšanje doživljaja pri PC-gamingu, pomoću najnaprednijih tehnologija grafičkih kartica. Upravo iz tog razloga, lansiramo G-SYNC verziju našeg nagrađivanog 240 Hz monitora.”, rekao je Alfonso Clemente, Product Manager AOC-a.

Pročitajte i tekst:  Kako povećati produktivnost pomoću AOC prenosnih USB-C monitora

Komfor za profesionalne gejmere

Kao i prethodni AGON monitori i AG251FG dolazi sa nizom karakteristika koje omogućavaju profesionalnim igračima udobnost, dobrobit i vrhunsku izvedbu. Za zdravo držanje tokom igranja, AOC Ergo Dial postolje nudi ergonomske mogućnosti rada uključujući nagib, rotaciju i podešavanje visine (skala visine uključena), držač za slušalice na uvlačenje i ručicu za nošenje.

Kako bi održali oči igrača zdravim i opuštenim, AOC Flicker Free tehnologija smanjuje titranje kako bi se sprečilo naprezanje očiju, dok AOC Low Light Blue opcija smanjuje potencijalno štetnu plavu svetlost. Kao dodatna prednost u tamnijim igrama, opcija AOC Shadow Control osvetljava izuzetno tamna područja ekrana bez uticaja na ostatak slike.

AOC AGON AG251FG bit će dostupan od avgusta ove godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 73.699 dinara (bez PDV-a)

AG251FG karakteristike

Model AG251FG
Panel 24.5-inčni TN sa stopom osvežavanja od 240Hz
Rezolucija 1920 x 1080 piksela
Tehnologija sinhronizacije G-SYNC
Signalni ulaz 1 x HDMI

1 x DisplayPort

4 x USB 3.0
Audio out

Microphone in/out

Posebne karakteristike Ergonomsko postolje za podešavanje visine

NVIDIA ULMB modul

Zvučnici

1ms vreme odziva

Dostupan u Evropi avgust 2017
MSRP  73.699 dinara (bez PDV-a)