AOC predstavlja novi AGON UltraWide zakrivljeni gaming monitor

Novi AOC AGON AG352UCG omogućava najdublje uranjanje u svet video igara od svih AGON premium serije gejming monitora do sada. Sa malim radijusom zakrivljenosti od 2000 mm stavlja igrače pravo u središte akcije. NVIDIA G-SYNC tehnologija osigurava super-glatko i prožimajuće iskustvo igranja minimalizirajući kidanje ili zastajkivanje slike  i ulazno kašnjenje. UltraWide QHD rezolucija od 3440 x 1440 piksela oživljava svet video igara i vrlo detaljnu grafiku na velikom 35-inčnom (88,9 cm) ekranu. Pametne postavke kao što je AOC Shadow Control i praktične karakteristike kao što su držač za slušalice i ručka čine AG352UCG savršenim izborom za esport profesionalce, koji mogu prilagoditi i izgled monitora zahvaljujući podesivim bojama LED svetla. Ergonomske opcije za podešavanje visine i nagiba monitora i tehnologija ekrana za zaštitu očiju takođe pomažu održavanju zdravlja igrača.

Totalno prožimajuće iskustvo igranja

AOC AGON AG352UCG ima 35-inčni (88,9 cm) VA ekran sa UltraWide QHD rezolucijom od 3440 x 1440 piksela, što omogućuje igračima da u potpunosti urone u epski svet igara sa oštrom i vrlo detaljnom grafikom. 21:9 format nudi igračima šire vidno polje, koje ne samo da može biti prednost u igranju, nego igre življima. Taj učinak je dramatično porastao na novom AG352UCG zakrivljenom monitoru i to zahvaljujući malom radijusu od 2000 mm. Konkavni ekran poboljšava percepciju dubine gledaoca, umanjuje izobličenja slike i dodaje sasvim nov nivo uranjanja i doživljaja igranja. Mali radijus od 2000 mm čini zakrivljenost i uranjanje snažnije u odnosu na monitore sa većim radijusom.

Pročitajte i tekst:  Ovo su novi LG OLED Ultragear monitori koji podižu gejming na novi nivo

Glatko igranje

Osim visoke brzine osvežavanja monitora od 100 Hz, NVIDIA G-SYNC modul ugrađen u AOC AGON AG352UCG sinhronizuje stopu osvežavanja na grafički procesor kompatibilnih NVIDIA grafičkih kartica. Tako monitor eliminiše kidanje i zastajkivanje slike  i ulazno kašnjenje. Rezultat je super glatka grafika i vrlo brzo igranje bez ikakvih smetnji, što omogućava takmičarski nastrojenim igračima da budu odlični u svojoj struci. NVIDIA Ultra Low Motion Blur (ULMB) tehnologija takođe omogućuje smanjenje zamućivanja i učinak dvostruke slike.

Savršena udobnost za sve gejmere

Postavke motora i stalak monitora nude razne opcije za prilagođavanje monitora individualnim potrebama igrača. Opcija AOC Shadow Control, na primer, posvetljuje preterano tamna područja slike i potamnjuje svetle delove bez uticaja na ostatak ekrana. Kako bi  se sprečila nelagoda i umor očiju tokom dužeg igranja, AOC Flicker-Free tehnologija reguliše osvetljenje monitora sa jednosmernom strujom (DC) sistema pozadinskog osvetljenja i tako smanjuje titranje ekrana, dok AOC Low Light Blue tehnologija smanjuje potencijalno štetnu talasnu dužinu plave svetlosti.

Da bi držanje igrača bilo ispravno, AG352UCG dolazi sa robusnim i ergonomskim stalkom AOC Ergo Base koje omogućuje podešavanje visine, nagib i zakretanje monitora i tako igračima omogućuje da pronađu najudobniji položaj i tako sprečiti bol u leđima. Prikladne ručke olakšavaju nošenje AG352UCG na LAN zabave i događanja, a nosač slušalica koji se uvlači omogućuje igračima da sigurno odlože svoje slušalice u pauzama.

Pročitajte i tekst:  Idealan za video konferencije: AOC svoju elegantnu V5 seriju proširio USB-C monitorima s web kamerom

Individualni stil

Pored svojih impresivnih karakteristika i postavki za najudobnije igranje, AOC AGON AG352UCG takođe dolazi u glatkom i zadivljujućem dizajnu. Izgled monitora može da se prilagodi ukusu i sklonostima igrača i esport timova: LED svetla na zadnjoj strani i donjem okviru mogu se postaviti na tri različite boje (crvena, zelena, plava) i tri različite nivoa osvetljenja.

AG352UCG Tehničke karakteristike

Model AG352UCG
Monitor 35-inčni zakrivljeni VA sa stopom osvežavanja od 100 Hz
Rezolucija 3440 x 1440 piksela
Tehnologija sinhronizacije G-SYNC
 Signalni ulaz 1 x HDMI

1 x DisplayPort

4 x USB 3.0
Audio out

Microphone in/out

Posebne karakteristike AOC Ergo Base (podešavanje visine, naginjanje i zakretanje)

Stereo zvučnici

4 ms GtG vreme odziva

2000:1 razmera kontrasta

100% sRGB boja

Dostupan u Evropi Mart 2017.
Maloprodajna cena 110.999 dinara (bez PDV-a)