AOC predstavlja prvi gejming monitor AGON serije

AOC, jedan od vodećih brendova na tržištu monitora nedavno je predstavio svoju premium liniju gejming monitora – AGON. Prvi model iz ove serije AG271QX osnažen je velikom brzinom odziva TN matrice na rezoluciji od 2560 x 1440 piksela. Ovaj novi monitor donosi izuzetno glatke slike s brzinom osvežavanja od 144 Hz i vremenom odziva od 1 ms, a sve uz Adaptive-Sync tehnologiju (kompatibilnu FreeSync) koja smanjuje prekidanje i kidanje slike, i tako omogućava najbolje iskustvo igranja.

AG271_b_h

Takmičarski nastrojeni gejmeri ne samo da zavise od glatkih slika već i od trenutnom izvršavanju naredbi i savršenom pregledu u svakoj situaciji. AOC Low Input Lag način rada onemogućava naknadnu obradu slika, a time i ubrzava prolaz komandi kroz miš, tastaturu ili kontroler što rezultira trenutnom akcijom. Istovremeno, AOC Shadow Control opcija omogućuje brzo podešavanje kontrasta pretamnih ili presvetlih područja bez narušavanja kvaliteta ostalih elemenata na monitoru.

Igrači kojima nikad ne ponestane žara takođe žele i savršene ergonomske postavke kako bi praktičnim karakteristikama mogli da prilagode svoj monitor. AOC AGON ergonomsko postolje pruža udobnost pri podešavanju visine, nagiba i okretanja, a sve je tačno označeno skalom, tako da igrači mogu uvek „uskočiti“ nazad u svoje željene postavke. Još veću udobnost pruža AOC Flicker-Free tehnologija i AOC Low Blue Light postavka koje smanjuju naprezanje očiju, nelagodu i umor nakon dugog vremena igranja. Postavke monitora je ključna karakteristika koja mora biti lako dostupna. Upravo to gejmerima garantiraju podesive zadate postavke. AOC ne samo da je implementirao promijenjive postavke gejming načina rada, već je dodan i AOC QuickSwitch kontoler koji omogućava korisnicima da prebacuju između različitih načina rada i prilagode osvetljenje, kontrast i druge gaming karakteristike.

Pročitajte i tekst:  Legendarni brend podržava legendarne igrače

AOC AGON AG271QX premium gejming monitor, dokazano obraćaju takmičarski nastrojeninm gejmerima, biće dostaupan u junu ove godine po ceni od: 73 999 dinara (bez PDV-a)

Više informacija o AOC AGON AG271QX: http://www.aocgaming.com/en/