AOC zvanični partner blokbastera “Dan nezavisnosti – Nova pretnja”

Dvadeset godina nakon prvog filma, dugo očekivana epska akcijska avantura Dan nezavisnosti: Nova pretnja 23. juna vraća se u bioskope. Specijalista za monitore AOC udružio se s 20th Century Fox kao zvanični partner ovog velikog filmskog spektakla. Kao deo ove saradnje, AOC monitori pojavljivaće se u filmu, a zajedno sa maloprodajnim partnerima imaće pristup ekskluzivnim online i offline promotivnim materijalima filma.

AOC_IDR-Advert
Epski marketinški materijali

Kao deo saradnje sa 20th Century Fox, AOC monitori ne samo da će se pojavljivati u dugo očekivanom naučno – fantastičnom nastavku filma Rolanda Emmericha, već će AOC zajedno sa svojim maloprodajnim partnerima imati pristup ekskluzivnim online i offline promotivnim materijalima filma koje će AOC prodajni tim moći da koristi posebno za promociju na događajima. Određeni materijali moći će da se koriste online kao sadržaj ekrana ili pozadina na AOC monitorima. Offline materijali uključivaće specijalna pakovanja monitora, POS materijale, roll-up banere i mnoge druge za internu i eksternu upotrebu. Na ovaj način će i AOC i film Dan nezavisnosti: Nova pretnja ostvariti svoju želju kako bi maksimalno zaintrigirali širu javnost.

 Obećavajući nastavak

AOC i 20th Century Fox su i pre sarađivali na poznatim filmovima. Dugotrajna saradnja uključivala je prošlogodišnji hvaljeni naučno – fantastični film Marsovac, blokbuster iz 2014. godine Planeta majmuna – Revolucija, adaptaciju stripa o superheroju Wolverine 2013. godine i animirani film Ledeno doba 2012. godine. Različiti marketinški materijali koji su pratili ove filmove dodatno su učinili AOC brend vidljivim kako u dosadašnjim filmovima, tako i u ovoj uspešnoj priči s filmom Dan nezavisnosti: Nova pretnja.

 

Pročitajte i tekst:  Samsung Galaxy S10 predstavljen na srpskom tržištu