Audio nostalgija – T'nB Vintage portable Bluetooth zvučnik

U vreme kada se svi proizvođači trude da njihovi proizvodi izgledaju što modernije, nadajući se da će time privući još nekog kupca, T'nB je rešio da zaigra na drugačiju kartu – osećaj nostalgije.

„Starinski“ portabilni zvučnik neodoljivo podseća na tranzistore koji su bili popularni sredinom prošlog veka. Karakteristična šara na zvučniku i metalno kućište vrlo lepo oslikavaju duh tog prošlog vremena.

Ali, ispod retro kućišta nalazi se sasvim nova tehnologija – stereo bluetooth zvučnici ukupne snage 6W (2 x 3W). S obzirom na način izrade i na dimenzije, kao i na implementirane satelite, možemo da kažemo da je zvuk odlično optimizovan, sa solidnim basom i dobrom reprodukcijom srednjih tonova.

Bluetooth tehnologija omogućava konekciju sa telefonima na razdaljini do 10 metara, a zvučnici mogu da se iskoriste i kao hands-free uređaj prilikom telefoniranja (pošto poseduje ugrađen i mikrofon). Naravno, na raspolaganju je i mogućnost direktnog povezivanja preko stereo 3.5 mm konektora. Baterija na zvučnicima ima kapacitet od 2000 mAh, dopunjuje se preko Micro USB konektora, a izdržava oko šest časova reprodukcije.

Zvučnik se isporučuje u atraktivnom poklon pakovanju i verujemo da će probuditi nostalgična sećanja kod starijih ljudi, pa eto lepe ideje za poklon.

Kontakt: Dudi Co.

Specifikacija:

Snaga 6W RMS (2 x 3W)
Frekventni opseg 20 Hz – 20 KHz
Konektivnost Bluetooth (10 m), 3.5 mm
Baterija Ugrađena, 3.7V, 2000 mAh
Kućište Kombinacija aluminijum i guma
Ostalo Hands-free, mikrofon
Cena 3.999 din.
Pročitajte i tekst:  Testirali smo realme GT2 Pro – Obilje premijum noviteta