Beatsˣ – savršene slušalice za dinamične osobe

Kompanija Beats iz meseca u mesec postiže sve bolje i bolje prodajne rezultate i trenutno važi za brend koji nudi najbolje komercijalne slušalice na tržištu, ali i odlične mobilne zvučnike, koji su idealni za ovo godišnje doba, tj. za plažu i druženje u prirodi. Iz aktuelne ponude Beats-ovih slušalica trenutno se posebno izdvajaju slušalice oznake Beatsˣ koje predstavljaju najmoderniju verziju bežičnih slušalica specijalno dizajniranih za sportiste, aktivne osobe i ljude koji su u stalnom pokretu, ali i za sve ljubitelje dobrog zvuka koji znaju da cene visok stepen mobilnosti i slobode.

Beatsˣ su jednostavno dizajnirane slušalice napravljene od prirodnih materijala sa skupom sjajnih tehnoloških inovacija koje im daju ne samo na kvalitetnijem zvuku, već i na dodatnoj vrednosti u svakom smislu. Slušalice na sebi imaju izvedene kontrole za upravljenje jačinom zvuka, kao i mikrofon za komunikaciju prilikom telefonskog ili nekog drugog poziva. Kako je reč o specifičnoj vrsti slušalica tako je proizvođač razvio Flex-Form kabl koji im omogućava punu stabilnost u ušnim školjkama i garantuje potpunu stabilnost čak i pri maksimalnim opterećenjima.

Izrada slušalica je dobra, tj. na veoma visokom je nivou, što je nekako i očekivano od ovog brenda, mada finiš je morao biti za nijansu bolji, pogotovo ako se uzme u obzir u kom cenovnom rangu se nalaze Beatsˣ slušalice i kojoj ciljnoj grupi su nemanjene. Reč je zaista samo o nijansama finiša, čak se može reći da je to individualno da li će se nekom finiš ovih slušalica svideti ili ne. U svakom slučaju iste su dostupne u četiri različite boje (crna, bela, plava i siva) i u ovom trenutku spadaju među pet najlakših slušalica u svojoj klasi.

Pročitajte i tekst:  Otkrivamo tajnu - Zašto su POCO telefoni tako uspešni i popularni

Povezivanje sa nosačima zvuka se obavlja preko Bluetooth veze i to gotovo trenutno, a Beatsˣ slušalice se bez problema razumeju kako sa iOS, tako i sa Android telefonima i ostalim mobilnim uređajima. Kada se jednom upare sa izvorom zvuka svaki sledeći put povezivanje se obavlja automatski i trenutno čime se značajno skraćuje vreme do uživanja u omiljenim notama. Veza je u 90% slučajeva maksimalno stabilna, a jedina pucanja konekcije se javljaju sa uređajima čiji su Bluetooth adapteri lošijeg kvaliteta.

Kvalitet zvuka za klasu u kojoj se nalaze Beatsˣ slušalice je dobar. Po aktuelnim i priznatim audio testovima svi tonovi su maksimalno verno reprodukovani, dok je bas prijatan za uši i korektno izbalansiran. Sa ovim slušalicama moguće je uživati kako u modernoj muzici, tako i u elektronskoj i klasičnoj, kao i u sjajnim filmskim notama i tradicionalnoj muzici. Beats ih je tako optimizovao da jednostavno svi muzički pravci odlično zvuče. Za kvalitet zvuka, ove slušalice svakako dobijaju maksimalnu ocenu!

Suma sumarum Beatsˣ su odlično osmišljene i još bolje realizovane slušalice koje sa kvalitetnim zvukom koji donose i odličnim tehnološkim rešenjima maksimalno mogu da pariraju i rešenjima koja su cenovno dosta više pozicionirana. Velika prednost im je odlična autonomija baterije (8 sati), kao i činjenica da su veoma stabilne, čak i u situacijama maksimalnog fizičkog napora. realno gledano, Beatsˣ su savršene slušalice za dinamične osobe.

Cena (sa PDV-om): 22.090,00 dinara

Pročitajte i tekst:  Beograd dobio novo mesto za širenje znanja među IT i tech zajednicom - Share Square

Kontakt: iStyle