Beogradska premijera novih HyperX Cloud Stinger slušalica

hxcs_06HyperX, članica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je u Beogradu predstavila nove slušalice iz HyperX porodice – Cloud Stinger. Ovaj model je dizajniran za sve igrače koji žele da se osete kao profesioni gejmeri zahvaljujući oštrom zvuku visokog kvaliteta, laganom dizajnu, komforu koji slušalice pružaju, kao i jednostavnoj upotrebi, a sve to po pristupačnoj ceni.

Predstavnici medija imali su priliku da u gejmerskom ambijentu isprobaju HyperX Cloud Stinger. Na licu mesta novinari su, tokom Counter-Strike: Global Offensive igre, mogli da testiraju optimalne audio performanse slušalica i kvalitet zvuka.

HyperX Cloud Stinger su idealne slušalice za gejmere koji traže lagan i udoban model, sa superiornim kvalitetom zvuka i dodatnom pouzdanošću.  Teške samo 275 grama, ove slušalice su udobne za nošenje a, zarad poboljšanog podešavanja, jastučići za uši imaju mogućnost rotacije od 90 stepeni. Direkcioni drajveri prečnika 50mm pozicioniraju zvuk direktno u ušnu školjku kako bi se obezbedila preciznost i kvaliitet zvuka koji je potreban gejmerima. Da bi obezbedio beskompromisnu udobnost tokom dugih igračkih sesija, ovaj model poseduje visoko kvalitetnu memorijsku penu koja je zaštitni znak HyperX serije. Njegov podesivi čelični slajder, intuitivna kontrola zvuka na drajverima i mikrofon sa neutralizatorom buke čine ove slušalice jednostavnim za upotrebu, a kompatibilnost sa mnogim platformama omogućavaju gejmerima da uzivaju u komforu i unapređenom audio iskustvu, kako na PC računaru, tako i na konzoli.

hxcs_07“Zadovoljstvo nam je što na lokalnom tržištu predstavljamo Stinger model koji odlikuje punoća zvuka, dobar kvalitet izrade i pristupačna cena”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Pun i kvalitetan zvuk HyperX Cloud Stinger slušalica biće ključan tokom igre i pružiće korisnicima maksimalnu prednost u odnosu na protivnike.”

* * *

Uskoro ćete na stranicama našeg sajta moći da pročitate i detaljan tekst HyperX Cloud Stinger slušalica.