BeotelNet preuzeo poslovanje BeoNET-a

beotelnet-logoKompanija BeotelNet ISP koja na tržištu Srbije nudi usluge Interneta, digitalne televizije, fiksne telefonije i hostinga, potpisala je ugovor o preuzimanju poslovanja BeoNET-a.

BeoNET je počeo sa radom 1996. godine i poznat je po tome što je prvi operater koji je komercijalno ponudio uslugu veb servisa i servera. Od svog osnivanja BeoNET je usko sarađivao sa BeotelNetom u sklopu strateških projekata i partnerstava.

“Dobro nam je poznat kvalitet usluga BeoNET-a, stručnost zaposlenih kao i nivo korporativne kulture koji će svakako doprineti boljem razvoju Beotela kao jednog od vodećih internet provajdera u Srbiji. Za nas akvizicija BeoNET-a predstavlja širenje poslovanja i mreže korisnika kao i dugoročno ulaganje u budućnost, odnosno blagovremeno razmišljanje o koracima koje je neophodno slediti kako bi se što bolje učvrstila pozicija kompanije na tržištu” izjavio je Nebojša Vilić, direktor prodaje i marketinga BeotelNeta.

Preuzimanje BeoNET-a savršeno se uklapa u novi strateški plan BeotelNet-a koji ima za cilj povećanje kvaliteta usluga, pristup najnovijim tehnologijama i sadržajima posebno u domenu hosting servisa i naprednih infrastrukturnih usluga.

“Zaista mi je veliko zadovoljstvo da učestvujem u ovom projektu. BeotelNet će uz resurse i energiju BeoNET-a težiti ka što kvalitetnijem pružanju usluga, stavljajući uvek u prvi plan potrebu za razvojem, investiranjem i unapređenjem internet servisa”, izjavio je Vladan Aleksić, CEO BeotelNeta.

Na temelju zajedničkih vrednosti poslovanja koje se savršeno dopunjavaju, za očekivati je da će narednih godina brend BeotelNet-a jačati, što neminovno vodi liderskoj poziciji na tržištu Srbije.

Pročitajte i tekst:  Samsung Galaxy S10 linija uređaja zabeležila rekordnu pretprodaju