Besplatan download 4K video snimaka

4K televizori više nisu retkost i sve su jeftiniji i pristupačniji potencijalnim kupcima. Ipak, postoji jedan veliki problem nakon kupovine takvog televizora – nedostatak 4k video materijala. S obzirom da kod nas ne postoji TV program koji se emituje u 4K (UHD) rezoluciji, kao ni 4K Blu-ray plejeri i filmovi za kupovinu ili iznajmljivanje, jedini način da iskoristite pun potencijal 4K televizora je da preuzmete odgovarajuće video fajlove sa Interneta.

Na sajtu Download4K.info nalazi se lista lokacija sa kojih je moguće izvršiti besplatan download 4K video snimaka. Svi snimci su sa proverenih izvora, kao što je recimo NASA, stock 4K video snimci i drugi izvori sa nekoliko desetina hiljada potpuno besplatnih 4K video fajlova spremnih za download i reprodukciju na TV-u.

Pored toga na ovom sajtu za besplatan download 4k video sadržaja nalaze praktično sve informacije koje vas mogu interesovati o 4K rezoluciji, počev od najboljih 4K televizora, Blu-ray plejera, 4K streaming uređaja, pa do najboljih laptopova sa 4K ekranima, 4K monitorima i računarima i grafičkim kartama spremnim za igranje u 4K rezoluciji.

Za više detalja pogledajte Download4K.info sajt.

Pročitajte i tekst:  Stižu novi Panasonic fotoaparati iz LUMIX GH serije