Bioskopski doživljaj virtuelne stvarnosti uz Honor 8 Pro

Brend Honor objavio je saradnju sa kompanijom Jaunt Inc, liderom u stvaranju bioskopskog doživljaja virtuelne stvarnosti sa ciljem omogućavanja visoko-kvalitetnog sadržaja i tehnologije virtuelne stvarnosti uz novi model Honor 8 Pro. Honor 8 Pro će imati unapred instaliranu aplikaciju Jaunt VR, a kupci će dobijati i kartonske naočare, što će im omogućiti da uz ovaj uređaj koji je najbolji u svojoj kategoriji odmah uživaju u virtuelnoj stvarnosti.

,,Pored činjenice da je brend Honor fokusiran na proizvodnju uređaja sa revolucionarnim performansama, saradnja sa kompanijom Jaunt nam omogućava da svojim mušterijama nastavimo da nudimo iskustva nove generacije”, rekao je Gang Zhao, Head of Honor Overseas Business.

Honor 8 Pro – revolucionarna brzina i performanse omogućavaju bioskopski doživljaj virtuelne stvarnosti

Kao do sada najbolji model Honor telefona, Honor 8 Pro je napravljen da omogući zadivljujuća multimedijalna iskustva. Ovaj uređaj se može pohvaliti Quad HD displejom veličine 5,7 inča rezolucije 515ppi i skalom boja bioskopskog standarda. Osim toga, on poseduje Kirin 960 čipset sa osam jezgara i grafički procesor Mali-G71 sa Vulkan API podrškom, kao i bateriju od 4000mAh. Sve navedene karakteristike u paketu sa kartonskim naočarima čine Honor 8 Pro savršenim portalom u svet virtuelne stvarnosti.

,,Mi smo u suštini medijska kompanija koja se bavi i proizvodnjom sadržaja, i time ljudima omogućava da stvaraju i dele virtuelna iskustva”, rekao je David Bomphrey, Director of Strategic Partnerships, EMEA, Jaunt VR. ,,Saradnja sa kompanijom Huawei označava veliki iskorak u pogledu dostupnosti i distribucije virtuelne stvarnosti kao mejnstrim medijske platforme, a korisnicima širom sveta donosi direktan pristup sadržaju virtuelne stvarnosti visokog kvaliteta.”

Pročitajte i tekst:  Najvažnija unapređenja koja donosi nova Motorola razr 5G