Bluetooth karaoke mikrofon – Xwave X5M

Karaoke zabave obično zahtevaju obimnu logističku pripremu koja obuhvata računar sa odgovarajućim karaoke softverom, TV ili monitor na kome će se „vrteti“ muzika i reči pesama, mikrofon, ozvučenje… Dovoljno muke da se već u startu odustane od takve ideje.

Alternativno rešenje je karaoke zvučnik. Xwave X5M je interesantno rešenje koje može da zameni deo pomenute opreme, ali najvažnije od svega je što je on spreman za upotrebu bukvalno u roku od nekoliko sekundi. Mogli bismo da kažemo da se u ovom slučaju radi i o nekoj vrsti digitalnog megafona sa dodatnim funkcijama.

Xwave X5M poseduje mikrofon sa jedne stran i zvučnik jačine 3W sa druge. Kontrole koje ima omogućavaju mu da se reguliše jačina pojačanja zvuka, kao i nivoa eha (ukoliko neko želi da ga koristi). Uređaj poseduje sopstvenu bateriju koja mu omogućava da samostalno radi nekoliko časova.

Glavne prednosti ogledaju se ipak u mogućnosti povezivanja sa izvorom zvuka. Xwave X5M možete da povežete sa mobilnim telefonom putem bluetooth konekcije, ili direktno, putem kabla. Tada se on manifestuje kao eksterni zvučnik za telefon, ali istovremeno dozvoljava i miksovanje zvuka koji stiže preko mikrofona. Dakle, scenario za karaoke bio bi sledeći: povežete uređaj sa telefonom pustite reprodukciju i kada poželite, jednostavno počnete da pevate u mikrofon. Na izlazu (zvučniku) čuće se objedinjen zvuk sa mikrofona i sa povezanog telefona. Ništa lakše zar ne?

Pročitajte i tekst:  U Srbiji održana prva konferencija “Blendiranje uspeha”

Pogledajte video prikaz Xwave X5M karaoke mikrofona na našem Youtube kanalu:

Kontakt: www.nt.rs.