B&O Beoplay H7 slušalice

Potražnja za bežičnim slušalicama raste iz dana, što nije previše iznenađujuće obzirom da sve veći broj korisnika teži potpunoj slobodi u pokretu, a i većina vrhunskih bežičnih slušalica nudi fantastičan kvalitet zvuka koji je kod premium modela čak i bolji od onih koje daju najbolji žični modeli. B&O je kompanija koja je maksimalno uvidela prednosti/benefite bežičnih slušalica zbog čega je i sve svoje istraživačke snage u poslednjih nekoliko godina okrenula dizajniranju takozvanih profi bežičnih slušalica. Iz aktuelne ponude ovog velikog proizvođača trenutno se izdvajaju Beoplay H7 slušalice koje osvajaju srca ne samo prefinjenih audiofila, već i korisnika koji traže besprekorno izbalaniran zvuk, savršene reprodukcije tonova i optimizovanog basa. Njihova tajna krije se u savršenoj izradi, moćnom hardveru i izboru prirodnih materijala…

beoplay-h7_1

U fizičkom smislu Beoplay H7 su apsolutno najlepše i najelegantnije slušalice koje se mogu kupiti u ovom trenutku. Napravljene su kombinovanjem prirodnih materijala, kao što su koža i anodizirani aluminijum, zbog kojih savršeno leže na ušnim školjkama i vremenom izgledaju sve bolje i bolje, moćnije i moćnije – to je draž upotrebe prirodnih materijala i besprekorne finalne izrade koju nudi B&O. Inače, Beoplay H7 slušalice je dizajnirao poznati svetski dizajner Jakob Wagner koji je osmislio vizuelni identitet i za H2, H3, H6, H8 i Beolab 19 proizvode koji su proslavili B&O. Slušalice su dostupne u sivoj i crnoj boji, a uskoro (bar tako kruže glasine) ih možemo očekivati i u specijalim izdanjima, odnosno unikatnim bojama koje će im doneti dodatnu atraktivnost i poseban šarm.

Pročitajte i tekst:  Ne kupujte štampač dok ovo ne pročitate!

Zvučaće možda neverovatno ali Beoplay H7 slušalice teže čitavih 280 grama za šta su glavni krivci (u pozitivnom smislu) prirodni materijali, ali i savršena izbalansiranost. Kada se stave na uši kod korisnika stvaraju osećaj nežnosti, a ne pritiska, što je obično slučaj sa sličnim konkurentskim modelima. To pruža slobodu nosiocu Beoplay H7 slušalica i izaziva posebne emocije budeći ritam u dubini duše. Jednostavnije rečeno za Beoplay H7 slušalice se korisnik emotivno vezuje i to je ono zbog čega uživaju veliku popularnost. Dodatnu lepotu ove slušalice donose kroz svoj sistem za upravljanje – nežnim prevlačenjem prsta levo-desno, gore-dole, vrši se upravljenje volumenom zvuka i promena numera, a proizvođač je omogućio i direktno javljanje na pozive (iz jednog klika). Baterija je još jedna velika prednost H7 slušalica jer nudi radnu autonomiju od neverovatnih 20 časova, uz ultra brzo punjenje i dug eksploatacioni vek.

Beoplay H7 slušalice donose pravi Bang & Olufsen zvuk – čist, prodoran i prijatan za uši. Svi testovi su pokazali kako H7 slušalice pružaju zvuk koji je veran muzici koju reprodukuju, bez obzira koristite li se sa ili bez kabla. Bas je za nijansu tiši u odnosu na druga rešenja u ovoj klasi, ali to je sve stvar ukusa i lične percepcije. Ko voli tvrđi bas, “čeprkanjem” po podešavanjima može da dotera isti da bude snažniji i prodorniji – to je najmanji problem, plus iz prateće aplikacije veoma fino se može konfigurisati bas. Kada je reč o zvuku važno je istaći da H7 slušalice nemaju problema sa reprodukcijom najrazličitijih muzičkih žanrova/pravaca i to se posebno oseti/čuje kod slušanja muzičkih mikseva, gde se jasno vidi o kakvom kvalitetu je reč i koliko su ove slušalice daleko ispred drugih rešenja.

Pročitajte i tekst:  Aktuelno: Evo kako da poboljšajte kvalitet vazduha u svom domu

Kao što smo napomenuli H7 slušalice za izvorom zvuka komuniciraju bežično, odnosno preko Bluetooth veze poslednje generacije, a moguće ih je i kablom povezati sa nosačima zvuka – stvar ukusa. Kvalitet zvuka u oba slučaja je isti, tj. zagarantovan je. Zanimljivo je da se same isključuju nakon 15 minuta neaktivnosti štedeći energiju i bateriju. U paketu se isporučuju sa zanimljivim dodacima i torbicom za nošenje, koja je napravljena od najfinijih materijala i poprilično je jednostavna za održavanje iako na prvi pogled ne deluje tako.

Sve u svemu Beoplay H7 slušalice u ovom momentu predstavljaju najbolje bežične slušalice na svetu, zajedno sa H8 modelom koji bi mogli uskoro da vidimo i na domaćem tržištu, a koji suštinski predstavlja blago unapređene H7 slušalice. Kvalitet zvuka koji donose H7 slušalice je izuzetan i pored precizne izrade i upotrebe prirodnih materijala definitivno je najveći adut i glavna karta na koju B&O igra na tržištu premium slušalica. Kako stvari sada stoje uspeh i to ogroman je zagarantovan!

Cena (sa PDV-om): 35.300,00 dinara

Kontakt: iStyle