Budite prvi koji će probati novi Android

android_beta_programAko ste nestrpljivi i želite da budete među prvima koji će na svom telefonu imati najnoviju verziju Android OS-a, pokazaćemo vam način kako to možete da uradite. Prva stvar koju treba da uradite je da se prijavite na Android Beta Program. Time ćete dobiti pristup najnovijim, beta verzijama Androida, a za uzvrat Google će od vas očekivati da im uzvratite svojim zapažanjima o funkcionalnostima beta verzije.

Naravno, postoje i neka ograničenja. Ona se ogledaju u verzijama telefona na kojima možete da instalirate novu verziju Androida. Uglavnom na pomenutoj stranici nalazi se i lista podržanih telefona na koje je moguće instalirati beta verziju novog Androida. Ako su ispunjeni svi uslovi (registrovali ste se i vaš telefon je na listi podržanih) Google će vam automatski ponuditi OTA (On The Air) update novih verzija OS-a čim postanu dostupne.

Ukoliko želite da izađete iz Android Beta Programa, to možete da uradite u bilo kom trenutku i biće vam omogućen povratak na poslednju stabilnu verziju Androida. Ali obratite pažnju – prilikom tog procesa svi podaci koje ste imali na telefonu biće izbrisani, pa budite sigurni da ste pre toga napravili njihov bekap.

Pročitajte i tekst:  Heroic - Magic Duel, nova igra iz Nordeusa dostupna od danas na iOS i Android uređajima širom sveta