CES 2017: Honor 6X dobio deset nagrada od strane medija

Honor 6X, poslednja tehnološka zver vodećeg elektronskog brenda pametnih telefona Honor, je dobio mnogo priznanja od kada je predstavljen na CES 2017.

Napravljen za milenijalce koji obraćaju pažnju na cenu ali još više na dešavanja na internetu, Honor 6X sadrži vrhunske odlike kao što su zadnja kamera sa dvostrukim sočivom, duže trajanje baterije i jake performanse. Od kada je predstavljen ranije ovog meseca u okviru CES 2017, Honor 6X je dobio deset nagrada od strane svetskih tehnoloških i poslovnih medijskih publikacija, uz opis da se radi o najboljem pametnom telefonu koji se može kupite za te pare jer za uzvrat pruža mnogo toga.

Međunarodne nagrade koje je Honor 6X dobio na CES 2017:

Honor 6X je jedini pametni telefon koji je dospeo na listu ,,Vrhunska tehnologija sa CES 2017” tehnološkog sajta Digital Trends’, na kojoj se ističe elegantan izgled ovog uređaja, solidna dužina trajanja baterije i neverovatna rezolucija ekrana koja omogućava veoma kvalitetne fotografije. Digital Trends je autoritativni vodič za mnogobrojne čitaoce koji žele da razumeju najnovije tehnološke trendove i kako tehnologja utiče na naš život.

image009

Honor 6X se našao listi uređaja ,,Najbolje sa CES 2017” magazina WIRED, u kojoj se navodi njegova sjajna kamera, vrhunske specifikacije, neverovatni softver i dugo trajanje baterije. WIRED je jedan od vodećih medija koji izveštavaju o promenama koje tehnologija donosi u naše živote, od kulture preko poslovne nauke do dizajna, i dopire do ogromanog broja čitalaca putem svojih štampanih, digitalnih i društvenih platformi.

Pročitajte i tekst:  Zoran Modli - Pilotska knjiga: Vodič kroz osnovnu školu letenja

Vodeći sajt za predstavljanje tehnologije Tom’s Guide je izabrao Honor 6X za ,,Najbolji telefon sa pristupačnom cenom“, time potvrdivši da je ovaj uređaj ,,dokaz da ne morate da potrošite previše para da biste uživali u nekim boljim odlikama pametnog telefona“.

Ističući njegov neverovatni procesor, kvalitet displeja i dužinu trajanja baterije, Android Authority je Honor 6X dodao na svoju listu ,,Najbolje sa CES 2017“. Osnovan 2007. godine, blog Android Authoriy uživa veliko poverenje među ljubiteljima Android sistema i milenijalcima koji se razumeju u tehnologiju.

Posvećena vestima i pregledima iz oblasti mobilne tehnologije, digitalna platforma GottaBe Mobile je telefonu Honor 6X dodelila svoju ,,CES 2017 nagradu za izvsnost“, navodeći kao razlog činjenicu da ovaj uređaj ,,donosi vrhunsko Android iskustvo“.

Impresionirani kamerom sa dvostrukim sočivom i pristupačnom cenom telefona Honor 6X, urednici sajta Slash Gear su mu dodelili nagradu ,,Najbolji pristupačni telefon sa CES 2017“. Posvećen isticanju najnovijih i najbitnijih dešavanja u svetu tehnologije od 2005. godine, sajt Slash Gear pokriva sve teme od vrhunske tehnološke opreme do najnovijih trendova u digialnom životnom stilu.

Dodelivši telefonu Honor 6X nagradu ,,Najbolje sa CES 2017”, sajt Phone Scoop je istakao njegov visok kvalitet i ,,sjajnu vrednost za traženu cenu”. Phone Scoop je velika platforma za kupce telefona, korisnike, entuzijaste i profesionalce, koja se fokusra na američko tržište.

Pročitajte i tekst:  COMING Cloud - mesto za sve poslovne aplikacije

Pohvalivši napore kompanije Honor da ,,ovaj telefon učine jos više nalik premijum klasi”, Talk Android je dodelio telefonu Honor 6X nagradu ,,Najbolje sa CES 2017”, uz izraženu sigurost u buduću uspešnost ovog modela. Talk Android je sajt posvećen prenošenju vesti o Androidu i Guglu, vezano za severnoameričko tršište.

Business News Daily je takođe uvrstio Honor 6X u svoj izbor ,,Najbolja poslovna tehnologija na CES 2017”, opisujući ga kao ,,priliku za izuzetno pametnu kupovinu jer nudi vrhunski hardver koji nikada ne biste očekivali da dobijete sa tako pristupačnim telefonom”. Sajt Business News Daily je pokrenut 2010. godine i nudi primere i savete za vlasnike firmi na njihovom preduzetničkom putovanju.

Honor 6X je takođe eksluzivno nominovan od strane Dutch tech press, udruženja vrhunskih holandskih medija o tehnologiji, za njihove Tehnološke nagrade.