Chieftec napajanje za ozbiljne korisnike

Chieftec je kompanija sa ogromnim iskustvom na polju dizajniranja i realizacije vrhunskih napajanja i kućišta, a poslednjih nekoliko godina posebno je posvećena rešenjima za najzahtevnije korisnike i gejmere. To se posebno može videti i osetiti kroz novu NAVITAS familiju napajanja koja spaja vrhunski kvalitet izrade, odlične radne performanse i besprekornu zaštitu, ali nudi i mnogo više od sličnih konkurentskih rešenja za dosta manje para. Iz aktuelne NAVITAS familije napajanja posebno se izdvaja izvor/napajanje oznake GPM-1000C koga karakteriše full izlazna snaga od 1000W, energetski optimizovan sistem koji štedi maksimalno kada je računar u modu mirovanja i mnoštvo naprednih tehnologija za zaštitu od strujnih udara.

Chieftec NAVITAS GPM-1000C_1

Kao i većina naprednih Chieftec-ovih napajanja tako je GPM-1000C napajanje napravljeno od najkvalitetnijih materijala i opremljeno sa vrhunskom elektronikom. Upravo zbog toga ovo napajanje je u stanju da izađe na kraj sa najzahtevnijim hardverom i moćnim PC računarima koji imaju po dve ili više grafičkih kartica u nizu. Zapravo, GPM-1000C napajanje je certifikovano da opslužuje desktop mašine sa NVIDIA SLI i AMD CrossFire X uvezanim karticama i to uz maksimalnu stabilnost, čak i pri punom opterećenju. Veliki problem mu neće predstavljati ni više diskova u nizu, ka o ozbiljno moćan procesor. To su pakazali apsolutno svi testovi, čak je GPM-1000C napajanje uspelo da stane rame uz rame i sa nešto naprednijim rešenjima.

Ipak, ono što GPM-1000C napajanje izdvaja od drugih sličnih rešenja je mnoštvo sjajnih tehnologija koje kompletnu elektorniku PC-ja štite i od najsnažnijih strujnih udara (UVP, Undervoltage protection). Tu su još i brojne druge tehnologije: OVP (Overvoltage protection), SCP (Short-circuit protection), OPP (Overload protection), OCP (Overcurrent protection), OTP (Over Temperature Protection) i AFC (Automatic Fanspeed Control) zbog kojih je ovo napajanje pokupilo brojne prestižne nagrade na sajmovima i od najrelevantnijih IT sajtova na svetu.

Pročitajte i tekst:  Novi USB Type-C čitač microSD kartica - Kingston Digital

Velika prednost GPM-1000C napajanja je i to što je isto modularno, odnosno omogućava korisniku da inicira samo one kablove koji su zaista neophodni za rad PC-ja – višak se čuva u kutiji. Na ovaj način onemogućeno je stvaranje šume kablova u kućištu, tj. dobija se bolja cirkulacija vazduha unutar istog čime je odvođenje toplog vazduha sa bitnih komponenti zagarantovano. Inače, GPM-1000C napajanje spada među teža napajanja zbog brojnih prigušnica i generalno upotrebe čelika pa proizvođač za njega preporučuje neko malo ozbiljnije kućište. Cena mu je za ono što nudi sasvim korektna!

Cena (sa PDV-om): 23.000,00 dinara

Kontakt: List