Da li razmišljate o novom telefonu?

Letnja sezona je vreme odmora, oporavka i obnavljanja, a može biti i pravo vreme da unapredite ili obnovite svoj smartfon.

HTC Desire 530

Ako ste razmišljali o zameni svog telefona, a želite uređaj koji će vas i vizuelno asocirati na leto, u Vip ponudi možete pronaći HTC Desire 530. Za atraktivni izgled zaslužna je micro-splash završna obrada, a efekat upotpunjuje meko polikarbonatno kućište. Vizuelne karakteristike nisu jedini adut ovog telefona, tu je i glavna kamera od 8MP sa funkcijom automatskog fokusiranja i prednja kamera sa funkcionalnostima koje će osigurati dobar letnji autoportret, kao što su „Auto selfi“, „Glasovni selfi“ i „Editor fotografija“.

Spremate se za putovanje i želite telefon koji će praviti dobre fotografije noću? Sony Xperia XA ima kameru sa veoma osetljivim senzorima, pa ćete dobiti jasne snimke prednjom i zadnjom kamerom i u uslovima slabijeg osvetljenja.

Za one koji preferiraju moduralne uređaje tu je  LG G5. Promenljivi modul sa baterijom koja se lako vadi otvara puno novih mogućnosti, a jedan od modula je LG Cam plus koji omogućava pravljenje odličnih fotografija uz minimalnu potrošnju baterije.

Ukoliko biste ipak samo nadogradili svoj telefon nekim gedžetom, a volite da pratite nove tehnologije –  LG 360 CAM vam omogućava snimanje visokokvalitetnih fotografija u formatu od 360 stepeni, a kompatibilna je sa većinom Android i iOS uređaja. Kompaktna i prenosiva, ova kamera poseduje izuzetno visoku rezoluciju slike što je čini jednom od prvih kamera koje koriste prednosti sve popularnijeg formata od 360 stepeni.

Pročitajte i tekst:  Novi smart telefon - LG Zero

Kamera je optimizovana za Google Street View pa omogućava korisnicima ove aplikacije snimanje, postavljanje i deljenje sadržaja u formatu od 360 stepeni. Uređaj poseduje tri mikrofona sa podržanim 5.1 surround sistemom zvuka.

Za sve oni koji bi radije da uživaju u sadržaju tokom leta, nego da ga kreiraju, tu je Gear VR. Ubacite neki od podržanih modela telefona i uz precizno praćenje pokreta glave i mali stepen kašnjenja doživite realnost virtuelnog sveta uz pomoć ovog gedžeta, bilo da se odlučite za video snimke ili igrice.

A ako za vas leto znači i dodatne troškove, ne brinite. Sve ove i ostale uređaje iz Vip ponude možete kupiti na 24 rate, bez kamate.

Više informacija na www.vipmobile.rs, 060/1234 i u Vip centrima širom Srbije.