Data Solutions AKCIJA – 20% popusta na uslugu spašavanja podataka

Data Solutions je prva sprska profesionalizovana laboratorija za spašavanje podataka sa neispravnih ili oštećenih medija, koja se već više od 12 godina uspešno bavi ovom delatnošću.

Povodom puštanja u rad novog web sajta omogućeno je svim potencijalnim korisnicima da dobiju 20% POPUSTA na uslugu spašavanja podataka. Da bi ostvarili ovaj popust potrebno je samo da popunite online formular koji se nalazi na: http://www.datasolutions.rs/srp/spasavanje-podataka/online-prijem.html

20_discount

Takođe, možete potpuno BESPLATNO uraditi online dijagozu i saznati vrstu kvara vašeg uređaja, kao i procenu uspešnosti spašavanja podataka. Spašavanje podataka vrši se se hard diskova, RAID nizova, SSD diskova, USB fleš diskova, memorijskih kartica, ispravnih (i neispravih) mobilnih telefona…

Višegodišnje istraživanje, kao i razvoj sopstvenih rešenja doveli su do toga da ova laboratorija prva na domaćem tržištu omogući klijentima (po neuporedivo nižim cenama u odnosu na inostranu konkurenciju) kvalitetnu, profesionalnu i brzu uslugu spašavanja podataka sa neispravnih medija.

Data Solutions laboratorija više od deceniju unazad usavršava procedure i metode rada ne bi li ponudila svojim klijentima vrhunsku, personalizovanu uslugu spašavanja podataka po veoma povoljnim cenama. Poslovanje je više nego fer, jer BEZ PODATAKA – NEMA NAPLATE.

Više informacija na: www.datasolutions.rs

 

Pročitajte i tekst:  Da li nam je potrebna dual-lens kamera na smart telefonima?