Dođite na prvi Tech Meet-Up u Beogradu

U sredu, 16.3.2016. od 18h u klubu Fabrika (Bulevar Despota Stefana 115, Beograd), međunarodna IT kompanija Endava organizuje svoj prvi Tech Meet-Up u Beogradu, sa fokusom na digitalni svet kroz koji će sve zainteresovane učesnike voditi Justin Marcucci, direktor digitalnog sektora kompanije Endava.
Justin Marcucci, Endava 3
Endava Tech Meet-Up je događaj otvoren za sve IT profesionalce sa iskustvom u raznim tehničkim disciplinama koji su posvećeni digitalu i zainteresovani za interakciju kako sa Endava ekspertima, tako i sa lokalnim timom kompanije, a sve u cilju prenošenja znanja stečenih dugogodišnjom saradnjom sa nekim od najvećih svetskih IT kompanija. Koncept događaja bazira se na težnji kompanije da podstakne konverzaciju, razmenu ideja, definisanje najboljih praksi i stvaranje mogućnosti za edukaciju svih učesnika. Glavna tema prvog događaja je «Digitalna transformacija», a fokus na najbolje primere transformacije ukazaće na pristup i načine kojih se Endava kao kompanija pridržava kako bi njeni klijenti ostvarili kvalitetno digitalno poslovanje i izuzetno iskustvo za krajnje korisnike.
Više o događaju i obrazac za prijavu možete naći na linku http://careers.endava.com/TechMeetup .
Endava je jedna od najbrže rastućih IT kompanija u regionu koja je 2015. objavila strateško pripajanje sa firmom PSTech, baziranom u Srbiji, koja se bavi pružanjem IT usluga uz specijalizaciju u razvoju softvera i rešenja za telefonske kompanije i kompanije visoke tehnologije kako u Silikonskoj dolini, tako i u Nordijskoj regiji.
Takođe, Endava je prepoznata kao jedan od najvećih poslodavaca u regionu zahvaljujući svojim IT habovima u Bukureštu, Klužu, Jašiju, Kišinjevu i Skoplju. Fokus kompanije je na pružanju sjajnih prilika za razvoj karijere kako iskusnim profesionalcima, tako i mladim IT stručanjacima, uz ulaganja u programe za razvoj kadrova deljenjem znanja i saradnjom između timova. Endava timovi rade na projektima za velike međunarodne kompanije u Velikoj Britaniji, SAD, Nemačkoj i Nordijskim zemljama.
Justin Marcucci je Senior Digital, UX, UI i Strategy Executive sa više od 18 godina iskustva. Njegovo pređašnje iskustvo u digitalnim inovacijama, kreiranju strategija razvoja proizvoda kao i postavka korisničkog iskustva za AT&T Interactive i Sony Electronics pomogli su u transformaciji poslovanja mnogobrojnih kompanija iz različitih industrija širom sveta.
Pročitajte i tekst:  Novi Nokia telefoni donose tehnologiju koja je napravljena da traje, zajedno sa potpuno novim audio portfolijom