Epson i AED potpisali multimilionski ugovor o projektorima

Epson, svetski lider u proizvodnji projektora, najavio je partnerstvo vredno više miliona evra sa AED-om, vodećim distributerom za ugradnju, iznajmljivanje i prodaju projektora u zemljama Beneluksa, sa ciljem da obezbedi preko 130 laserskih projektora, uključujući 70 jedinica novog EB-L1505U, jednog od najsvetlijih 3LCD projektora na tržištu.

epson-eb-l25000u-1

Tijeri Heldenberg, direktor AED Displaya, izjavio je: “AED je uvek dovođen u vezu sa vodećom tehnologijom na tržištu, izabrali smo Epson zato što oni ispunjavaju, čak i nadmašuju, naše zahtevne standarde za dugotrajne, svestrane i istinski svetle projektore koji obezbeđuju izvrsnost boja i prikaza slike.  Kao vodeći biznis za iznajmljivanje i distribuciju u zemljama Beneluksa, prepoznali smo vrednost Epsonovog investiranja u svoje nove laserske instalacione projektore, omogućujući nam da svojim potrošačima ponudimo izvanredan kvalitet koji s pravom očekuju.”

Nil Kahun, izvršni direktor odeljenja za profesionalne displeje za Epson Europe, dodao je: “Zadovoljstvo mi je da najavim ovo uzbudljivo partnerstvo sa AED-om.  Epson je već doživeo ogromni rast nakon izlaska naših novih instalacionih projektora koji nude superiornu 3LCD neorgansku optičku tehnologiju.  Ovaj ugovor sa AED-om donosi savršenog partnera sa bogatim iskustvom, kako u iznajmljivanju tako i u prodaji instalacionih projektora, što obema kompanijama daje priliku za dalji razvoj.”

EB-L1505 nije samo jedan od najsvetlijih 3LCD laserskih projektora na tržištu, tik ispod Epsonovog EB-L25000, već je i manji i lakši od konkurentnih proizvoda. Sa rotacijom od 360 stepeni, nudi veoma fleksibilno montiranje sa zapečaćenom optičkom jedinicom i točak od neorganskog fosfora koji garantuje 20.000 sati pouzdane upotrebe bez potrebe za servisiranjem, što mu omogućava primenu u najzahtevnijim okruženjima poput koncertnih dvorana i teatara.

Pročitajte i tekst:  Novi HXS3D program podiže personalizaciju hardvera na potpuno novi nivo

Epson je svetski vodeći proizvođač projektora i nalazi se na samom vrhu proizvođača projektora već 15 godina unazad. Sveukupno gledano, prodato je 20 miliona primeraka njihovih 3LCD projektora širom sveta. Epsonova poslednja serija 3LCD projektora uključuje i najsvetliji 3LCD projektor na svetu sa 25.000 lumena, a kompanija je prvi proizvođač projektora u svetu koji je napravio neorganski 3LCD panel sa laserskim izvorom svetla.

Prednosti Epsonovih 3LCD laserskih projektora uključuju:


Kvalitet prikaza

Sa izuzetno efikasnim izvorom svetlosti, Epsonovi 3LCD laserski projektori prikladni su za velike prostore poput amfiteatara i koncertnih dvorana. Koristeći Epsonovu vlasničku 3LCD tehnologiju, novi projektori sposobni su da reprodukuju spektakularne prizore sa izvanrednim nivoom osvetljenja boje.

Pouzdanost

Epsonovi originalni LCD paneli i fosforni točak napravljeni su od neorganskih materijala koji su izuzetno otporni na svetlost i toplotu. Ova kombinacija u laserskom projektoru rezultuje svetlim, vibrantnim prikazom koji traje ekstremno dugo, kao i 20.000-časovnim korišćenjem bez potrebe za servisiranjem.

Fleksibilnost

Epsonova linija 3LCD laserskih projektora dizajnirana je za svaki prostor i za svaku primenu. Rotacija od 360 stepeni, kao i veliki broj sočiva garantuju da ovi projektori mogu da se instaliraju u velikom broju različitih lokacija za mapiranje projekcija, označavanje i mnoštvo drugih primena.