Uživo iz Amsterdama – Epson na sajmu ISE 2018

Na upravo završenom sajmu ISE 2018, održanom od 6. do 9. februara u Amsterdamu, Epson, kao globalni lider u imadžing tehnologijama, predstavio je niz inovacija, uglavnom  iz serije poslovnih projektora.

Epson je i ove godine imao veoma atraktivan i neoubičajeno dizajniran štand koji je privlačio posetioce, a posebno veliku pažnju izazvala je nova serija 3LCD laserskih projektora namenjenih korporativnom i edukativnom tržištu. Pored toga posetioci su imali priliku da vide i na licu mesta isprobaju specijalne EPSON smart naočare.

Inače, Novi Epson 3LCD laserski projektori namenjeni su prvenstveno za sale za sastanke, školske ustanove i izložbene prostore. U pitanju su modeli sa jačinom osvetljenje od 5 do 6 hiljada lumena. Nova serija nudi veliki broj mogućnosti, od osnovnih modela sve do onih naprednih, tako da se može naći model za svaki budžet i za svaki pojedinačan zahtev.

Ono što je još bitno istaći je da EPSON-ova nova fleksibilna laserska tehnologija omogućava da ovi laserski projektori mogu biti instalirani i projektovati na zid ili platno iz bukvalno svakog ugla.

Takodje, novi EPSON projektori napravljeni su sa namerom da objedine i spoje digitalni i fizički svet. Njihova sposobnost da projektuju na bilo kojoj površini koja ih okružuje predstavljaju sliku na način na koji to do sada nije bilo moguće.

Među mnogobrojnim predstavljenim proizvodima na Epson štandu izdvojili bi posebno još i model sa oznakom Epson Pro L12000Q, koji predstavlja prvi 4K 3LCD projektor sa 12.000 lumena, kao i kompaktan model sa oznakom Pro L20000U, koji ima osvetljenje od čak 20.000 lumena.

Pročitajte i tekst:  Priprema za odmor - gedžeti za vruće letnje dane