Epsonov novi intuitivni interaktivni projektor za sastanke

Epsonov novi intuitivni interaktivni projektor, EB-1460Ui, podstiče saradnju i poslovnu integraciju u salama za sastanke kako bi podržao način na koji ljudi rade. Sa Wi-Fijem, radom na daljinu pa čak i Skype sastancima na platnu do 100 inča u Full HD rezoluciji, ovo rešenje kompanije Epson, lidera na tržištu olakšava saradnju sa kolegama više nego ikada do sada, bilo da su u istoj prostoriji ili na drugoj strani sveta.

Hans Dumer, direktor, Visual Instruments, EMEAR, izjavio je: “Razvijte zaista napredno i produktivno radno okruženje tako što ćete podsticati efikasne sastanke pomoću naših najnovijih rešenja za mala i srednja preduzeća i korporativne sale za sastanke. Ovi vrhunski Wi-Fi projektori ultra-kratkog dometa koriste najnoviju tehnologiju kako bi omogućili organizovano deljenje informacija i impresivnu interaktivnost na prikazima promenjive veličine do 100 inča, što ekranski paneli jednostavno ne mogu da pruže po povoljnoj ceni. ”

Uz pomoć mogućnosti podeljenog prikaza i prikazivanja slike sa dva izvora, korisnici mogu da obavljaju dva posla u isto vreme, poput prezentovanja i održavanja konferencijskog video poziva. Lako je sačuvati, poslati ili štampati sadržaj koji se projektuje, a ugrađeni zvučnici od 16 W dodaju zvuk bez dodatne opreme ili kablova. Što je najbolje od svega, za kompanije kojima je bitna bezbednost podataka, svi modeli osigurani su lozinkama za deljenje materijala, enkriptovanim lozinkama za materijal i bežičnim merama bezbednosti kako bi se podaci osigurali.

Pročitajte i tekst:  Visa i Milica Mandić svečano proslavili završetak Rio 2016 Olimpijske kampanje

EB-1460Ui je an all-in-one rešenje dizajnirano da olakša saradnju u salama za sastanke, omogućujući Skype u poslovanju i druga rešenja video poziva tokom sastanaka i mnoštvo drugih interaktivnih mogućnosti lakih za korišćenje. Mogućnost pristupa na daljinu pomaže smanjivanju putnih troškova, a opcija kontrole na daljinu sa desktopa omogućava slobodu i fleksibilnost sa desktopa – jednostavno ostavite svoj računar na stolu i prezentujte sa bilo koje lokacije u kancelariji. Osetljivost na dodir i interaktivna olovka podrazumevaju da možete kontrolisati prezentaciju sami, a lako deljenje i strimovanje različitog sadržaja bežično sa iOS i Android mobilnih uređaja putem iProjection App1. Takođe, tu su i prednosti preslikavanja prikaza zahvaljujući Miracast tehnologiji koja omogućava lako deljenje sadržaja direktno sa svakog Android/Windows uređaja koji ima opciju preslikavanja prikaza.

EB-1460Ui-u se pridružuju dva naredna modela u seriji, i njihov dizajn ultra-kratkog dometa omogućava korisnicima da prezentuju bez odsjaja, istovremeno projektujući na veličini do 100 inča za bolji doživljaj i veću ugodnost na sastancima. Suštinski, EB-1460Ui, EB-1450Ui i EB-1440Ui koriste Epsonovu 3LCD tehnologiju pa su projektuju moćno svetle, bojom pune slike do 4400 lumena. Ova serija se može pohvaliti impresivnom WUXGA rezolucijom, koja je sa svojih 1920×1200 piksela bolja nego Full HD. Poboljšani životni vek lampe od 10.000 časova u Eco režimu pomaže u čuvanju energije i smanjivanju troškova servisa.

EB-1460Ui će biti dostupan od marta 2017. godine, dok su EB-1450Ui i EB-1440Ui dostupni već sada.

Pročitajte i tekst:  Veritas nagrađen za najbolje rešenje za backup i recovery podataka
Karakteristike EB-1460Ui EB-1450Ui EB-1440Ui
Dvojna interaktivnost sa olovkom
Osetljivost na dodir
Preslikavanje prikaza
Bežična povezivost
Uživanje u izvrsnom kvalitetu slike sa Epsonovom 3LCD tehnologijom
Jednako intenzivni izlaz bele i svetlosti u boji
Prirodna rezolucija WUXGA WUXGA WUXGA
Osvetljenje 4400 lumena 3800 lumena 3800 lumena
Veličina prikaza do 100 inča
Bolji, jasniji detalji sa velikim kontrastom (16.000:1)
Dug životni vek lampi (5000 h u normalnom režimu/10.000 h u eco režimu) i dug ciklus servisa filtera za vazduh (5000 h u normalnom režimu/10.000 h u eco režimu)
Deljenje projektovanog sadržaja
Horizontalna i vertikalna korekcija
Interaktivne olovke mekanog vrha od filca ili Teflona
2 x HDMI ulaz za video i audio sadržaj visoke definicije
Anotacija koja ne zahteva računar
Kontrole projektora prikazane na projekciji
Interaktivne alatke lake za korišćenje
AV Mute opcija i dinamička kontrola lampe
Mogućnost podeljenog prikaza