Fitbit Charge HR – fitnes narukvica

Fitnes gedžeti iz godine u godinu privlače sve veći broj kupaca širom planete, a postali su veoma popularni i na domaćem tržištu. Većina je izvedena u vidu pametnih narukvica i satova, ali postoje i rešenja poput pametnih fitnes vaga i pametnih fitnes broševa. Kompanija Fitbit najveći je proizvođač ovakvih rešenja na svetu, a iz aktuelne ponude pomenute kompanije posebno se izdvaja narukvica pod imenom Charge HR. Reč je o fantastičnom fitnes proizvodu koji prati sve dnevne i noćne aktivnosti korisnika, meri potrošene kalorije i otkucaje srce, ali i mnogo više od toga…

Fitbit Charge HR_2Charge HR predstavlja moderno dizajniranu fitnes narukvicu koja će se perfektno uklopiti sa najrazličitijom garderobom (i sportskom i svečanom). Ista je dostupna u više različitih boja (Black, Plum, Blue i Tangerine) i bazirana je na skupu senzora koji prate dnevne i noćne aktivnosti korisnika. Od sličnih rešenja na tržištu Charge HR narukvica se izvaja po tome što prati rad srca, odnoso meri broj otkucaja srca u minutu tj. puls. Ovaj parametar je od ključnog značaja za sportiste, rekreativce i ljubitelje fitnesa jer im daje pun uvid u rad njihovog srca i baš zbog njega Charge HR narukvica i uživa veliku popularnost među pomenutom populacijom. Pored broja otkucaja srca, narukvica meri i količinu potrošenih kalorija, pretrčane kilometre, iskoračane stepenice, broj pređenih koraka i naravno kombinovane aktivnosti. A kada se dan završi Charge HR narukvica prati i Vaš noćni život, kvalitet i dubinu sna – fantastično, zar ne?!

Pročitajte i tekst:  Huawei na 70. poziciji Interbrand liste najboljih svetskih brendova

Nakon kraćeg vremena proučavanja Vašeg organizma Charge HR narukvica može jednostavno da se pretvori u Vašeg ličnog fitnes trenera koji će Vam promeniti loše navike i povesti ka zdravijem načinu života. Narukvica je tako optimizovana da može da prepozna čak i vežbe koje vežbate, mesto gde iste izvodite i tempo kojim vežbate. To naravno nije sve, ako narukvica proceni da se previše opterećujete tokom vežbanja jasno će Vam stvaiti do znanja da je vreme za odmor. Kako bi narukvicu učinio još zanimljivijom Fitbit je istu opremio sa satom, kalendarom i alarmom, ali i brojnim drugim korisnim funkcijama. Odlična stvar je i što se narukvica jednostavno i lako sinhronizuje preko Bluetooth veze sa najrazličitijim iOS i Android uređajima od kojih dobija notifikacije o prispelim mejlovima, SMS-ovima i pozivima.

Jedna od većih prednosti Charge HR narukvice krije se i autonomiji njene baterije koja ide do 5 dana, a veoma često i duže (zavisno od toga koliko se narukvica nosi tokom dana). Zanimljiva je i činjenica da se baterija veoma brzo puni, tj. da je za nepunih 120 minuta ponovo spremna za višednevno korišćenje (nošenje). Od ostalih bitnih karakteristika narukvice ostaje još da kažemo da je ista otporna na većinu spoljnih uticaja, a delimično je i vodootporna tako da je pogodna za nošenje i kada su dani kišoviti. Nama lično kod Charge HR narukvice se najviše dopalo to što je ona napravljena od jako kvalitetnih materijla pa je samim tim manje zahtevna za održavanje, kao i to što je veoma udobna za nošenje.

Pročitajte i tekst:  Fitbit Blaze - pametni fitnes sat koji osvaja svet

I šta reći na kraju do da je Fitbit napravio još jedan sjajan proizvod koji će imati veliku popularnost na tržištu i za koji smo sigurni da će Vam se posebno dopasti. U kombinaciji sa ispeglanom Fitbit aplikacijom za iOS i Android platforme Charge HR narukvica predstavlja put ka zdravijem i kvalitetnijem načinu života koji će Vas osloboditi kako viška kilograma i napetosti, tako i nepotrebnog stresa za koji je već poznato da je uzročnih bronih bolesti. Na kraju, Vama samo ostaje da odaberete boju koja Vam odgovara i krenete da slušate Vašeg personalnog Charge HR trenera. Rezulta je zagarantovan!

Cena (sa PDV-om): 19.900,00 dinara

Kontakt: WinWin