Fitnes sa mobilnim uređajima

Verovatno niko ko se bavi bilo kojom vrstom sporta ne može da zamisli da trenira a da ne prati rezultate, dostignuća ili statistiku. Ne pričamo ovde o profesionalnom sportu, u koji je tehnologija ušla pre dvanaestak godina, već o svakodnevnim naporima u fitnes klubovima, biciklističkim turama ili čak tokom jutarnjeg trčanja. Ne samo da možemo da pratimo napredak, već možemo i da se pohvalimo našim rezultatima na kraju treninga što je jako važno u eri društvenih mreža i to ne samo među najmlađima. Ono što je ipak od ključnog značaja jeste da tehnologija koja je naš pratilac u svakodnevnim naporima bude pouzdana, stabilna i da ne predstavlja smetnju. Stoga je dobra ideja da izaberete paket iz ponude renomiranog proizvođača. Takav izvanredan paket bio bi Huawei Color narukvica A1 u kombinaciji sa sjajnim Huawei P9 Lite pametnim telefonom. Ove dve naprave funkcionišu savršeno zajedno i što je još važnije dostupne su u paketu sa veoma primamljivom cenom.

huawei-a1-black

Izvanredan Huawei P9 Lite pametni telefon

Huawei P9 Lite je spreman da prati naš trening od samog početka. Već kad ga izvadite iz kutije ima instaliranu Health aplikaciju kao podrazumevanu, koja “upravlja” našim treninzima. Naš cilj može da bude da izgubimo kilograme, da sagorimo izvestan broj kalorija ili da pređemo zadatu distancu. Aplikacija sama računa naš BMI i savetuje nas koliko kilograma bi trebalo da izgubimo. Health aplikacija koristi senzore ugrađene u telefon da računaju između ostalog i broj napravljevnih koraka.

Pročitajte i tekst:  LG i Swisscom donose 5G tehnologiju u Evropu

Kad su naši zahtevi za praćenjem veći možemo vrlo jednostavno, primera radi, da instaliramo Endomondo aplikaciju koja – pored samog treninga – takođe nudi spremljene trening putanje, programe koji prate unos hrane ili društvo sa kojim možemo da se takmičimo.

Tokom svakodnevnog treninga, Huawei P9 Lite može takođe da posluži kao savršeni muzički uređajsa dinamičnim pesmama koje če nas motivisati da napravimo još veći napor. Posebne plejliste za atlete dostupne su na svim većim muzičkim servisima. Naše rezultate i trenutnu statistiku možemo da vidimo na neverovatnom ekranu od 5.2 inča sa FULL HD rezolucijom. Tokom treninga možemo da napravimo selfi sa sjajnom prednjom kamerom od 9 megapiksela. Tokom dugih putovanja, kao što je putovanje biciklom, kapacitet baterije zaista nije problem s obzirom da Huwei ima 3,000 mAh!

Huawei Color narukvica A1

Huawei se dodatno pobrinuo o ljudima koji treniraju i razvio uređaj sa funkcijama koje savršeno dopunjavaju one dostupne uz Huawei P9 Lite. Elegantna Huawei Color narukvica A1, pored toga što meri broj koraka i pređenu distancu, takođe proverava kvalitet našeg sna i upozorava nas na nezdravo izlaganje suncu u datom danu. Narukvica nas savetuje da stavimo kremu za sunčanje, naočare, kačket ili da uzimamo tečnost. To je sjajna funkcija za fizički aktivne ljude ali takođe i za majke sa malom decom.

Pročitajte i tekst:  Xiaomi Buds 4 Pro - Slušalice koje omogućavaju višestruku povezivost

Uređaj radi nezavisno od pametnog telefona tako da telefon možete slobodno da ostavite kod kuće. Podaci će biti sihronizovani čim se vratimo. Color narukvica A1 sama može da proceni da li šetamo, trčimo ili vozimo bicikl.

Kada spavamo, uređaj prati dužinu i kvalitet sna, deleći ga prema posebnoj šemi na lagan i dubok san, što je posebno bitno za naše zdravlje. Ovako specijalizovani podaci ne mogu da se dobiju samo preko telefona.

Narukvica je teška 20g, što je važno pošto je uz Vas i noću. Takođe je otporna na vodu i blato. Punimo je tako što priključimo adapter našeg pametnog telefona na malu priključnu stanicu. Kad se potpuno napuni, Huawei Color narukvica A1 radiće 28 dana.

Neverovatan Huawei paket

Huawei P9 Lite plus Color narukvica A1 paket postaće lični trener u koga možemo da se uzdamo sa sigurnošću. Uređaji ovog renomiranog proizvođača rade besprekorno zajedno i uz to naš set izgleda sjajno. Kaiš Huawei Color narukvice A1 može da se zameni pa će se tako uklopiti sa našom odevnom kombinacijom, čak iako je ona formalnog karaktera. Korisnike će usrećiti činjenica da uprkos naprednim funkcijama koje uređaji nude, njihova upotreba nije komplikovana a pokretanje konfiguracije traje svega nekoliko minuta. Nakon toga možemo da počnemo sa treningom i to će sigurno biti mnogo efektnije, sa mnogo više uživanja, pružajući nam radost i nalet energije.

Pročitajte i tekst:  Šta sve donose savremeni pametni QLED televizori?