Glasine o Samsung Galaxy S7 Active telefonu

Internetom su počele da kruže glasine o novom modelu iz Samsung Galaxy S7 serije. U pitanju je model koji bi doneo neke novitete u odnosu na standardne S7 telefone. Informacije koje su procurele u javnost kažu da bi to trebalo da bude još robusniji telefon od njegovog prethodnika.

Samsung-Galaxy-S7-ActiveJoš uvek nema mnogo potvrđenih informacija o njemu, ali se kaže da bi trebao da bude vodootporan do dubine od 3 metra i to u periodu od 30 minuta. Ekran bi trebao da bude zaštićen Corning Gorilla Glass 4 staklom, telefon će verovatno imati i skener prsta, ugrađenu neizmenjivu bateriju… Pominje se nešto kvalitetnija kamera i veći ekran od modela Samsung Galaxy S6 (5.2 inča), UHD rezolucija ekrana (3480 x 2160 piksela), koji bi osim automatskog podešavanja osvetljenja mogao automatski da podešava i rezoluciju prikaza kako bi se u svakom trenutku i na svakom mestu prikazao maksimalan kvalitet slike. Zadnja kamera bi mogla da ima 19 MP, a prednja 7 MP. Šuška se da će u prodaji biti modeli sa 32 ili 64 GB memorije za podatke, koja će naravno biti proširiva putem Micro SD kartice, a pominje se da će telefon će imati čak 4 GB RAM-a.

Vreme izlaska ovog telefona na tržište još nije potvrđeno, a pominju se maj ili jun 2016 godine. Cena koja je u ovom trenutku u opticaju je nešto preko 800 evra.

Pročitajte i tekst:  Upoznajte najnoviju HONOR 50 seriju telefona - Jedinstven dizajn i vrhunske kamere