Honor 8 Pro proglašen za EISA Consumer Smartphone 2017 – 2018

Vodeći globalni brend pametnih telefona, Honor, nastavlja da niže svoje uspehe i odlično tržišno učešće osvajanjem nagrade Evropskog udruženja za snimanje i zvuk (European Imaging and Sound Association) poznatijeg kao EISA. Poslednje u nizu priznanja, EISA Consumer Smartphone 2017 – 2018, dodeljeno je nedavno uređaju Honor 8 Pro koji je ocenjen kao dostojan predstavnik inovativnog inženjerstva  i sjajnih performansi Brenda Honor.

„Počastvovani smo osvajanjem ove nagrade koja predstavlja respektabilno priznanje industrije – ne samo za Honor 8 Pro, već i za celu Honor platformu,“ rekao je George Zao, predsednik kompanije Honor. „Uprkos velikoj konkurenciji na tržištu pametnih telefona, Honor 8 Pro se izdvojio se iz mase i naišao na veliku podršku milenijalsa širom sveta, što je osnažilo našu nameru da nastavimo za njih da razvijamo uređaje koji postavljaju standarde i odlikuju se sjajnim dizajnom i performansama.“

Uz Octa-core procesor sa četiri 2.4GHz A73 i četiri 1.8GHz A53, snažnih 6GB RAM memorije i tržišnog lidera u oblasti interfejsa – Vulkan Application Programming Interface (API), Honor 8 Pro nudi savršeno iskustvo kada je igranje igrica u pitanju, uz grafičke performanse poboljšane za 400% , redukovan frame skip i kočenje prilikom igranja. Omiljen među gejmerima širom sveta, Honor 8 Pro nedavno je proglašen i za Mobile Legend Tournament Exclusive Partner za 2017. i zvanični uređaj Mobile Legend South East Asia Cup u Maleziji.

Honor 8 Pro proglašen za zvaničan uređaj takmičenja Mobile Legend South East Asia Cup

Lansiran u aprilu ove godine, Honor 8 Pro je privukao veliki broj ljubitelja širom sveta uključujući Indiju, Rusiju, Maleziju, Nemačku, Francusku, Italiju, Ujedinjeno Kraljevstvo, Republiku Češku, Poljsku, Norvešku, Finsku i Švedsku. Honor nastavlja da se razvija u pravcu inovativnosti i privrženosti milenijalcima, zadovoljavajući sve potrebe novih generacija korisnika mobilnih uređaja i gejmera širom sveta.

Pročitajte i tekst:  HONOR na sajmu MWC 2019 u Barseloni