Honor 9 – uzbudljiva igra tehnologije i svetlosti

Kompanija Huawei predstavila je najnoviji Honor model za 2017 – Honor 9, na interaktivnom događaju u Beogradu. Uz slogan ,,Uhvati svetlo, vladaj mrakom”, Honor 9 se ističe predivnim 3D staklom i metalnim okvirom koji stvaraju suptilan metalni odsjaj, nešto potpuno novo u dizajnu pametnih telefona.

Svetlost u bojama brenda Honor, street ball freestyler Nemanja Blažić Tricky, poznati Honor ambasador – ilustrator Mitja Bokun i veliki broj gostiju i predstavnika medija obeležili su svečano lansiranje najnovijeg flegšip modela Honor 9 u Beogradu. U skladu sa karakterom brenda Honor i sloganom najnovijeg uređaja „Uhvati svetlo, vladaj mrakom“, goste na događaju posebno je iznenadio nastup LED vile, kao i kreiranje umetničkog dela uživo – čuveni slovenački ilustrator Mitja Bokun pružio je nezaboravan doživljaj ilustrujući vrednosti telefona Honor 9 desetinama boja  na velikom platnu.

U ime kompanije Huawei gostima se obratio Džeki Zao, Huawei Device Direktor  za region Balkana, koji je istakao koliko je brend Honor značajan za kompaniju Huawei: „Brend Honor govori jezikom milenijalaca – populacije koja menja svet, a koju pratimo u korak kreiranjem fantastičnih uređaja koji odgovaraju svim  njihovim potrebama i koji su uzbudljivog dizajna, izvanrednih karakteristika i pre svega, odličan partner za svaku njihovu avanturu!“ – istakao je gospodin Zao.

Uz unapređenu kameru sa dvostrukim sočivom od 20MP + 12MP, odličan kvalitet zvuka i snažno jezgro procesora, Honor 9 će omogućiti milenijalcima da istražuju svet oko sebe i uživaju u njemu.  Već od 1. septembra 2017. godine, Honor 9 će biti dostupan u poslovnicama Telenor i VIP mobilnih operatera širom Srbije. Proizvodi se u više pažljivo biranih nijansi, a predvodnik ove nove palete boja je Glečer siva, jedinistvena boja koju je osmislio brend Honor. Tonovi na sivoj boji su inspirisani plavim ledom, retkim fenomenom koji oduzima dah i koji se može naći u polarnim predelima. Nagrađivani stakleni dizajn ekrana Honor 9 podiže na još viši nivo pomoću posebnog 3D stakla napravljenog iz 15 pažljivo odabranih slojeva, što omogućava da se svetlost reflektuje sa zadnje strane na zadivljujuć i uvek drugačiji način, postajući tako najbolja dodatna oprema ovog smart telefona. RGB sočivo njegove kamere verno hvata živopisne detalje boja iz sveta oko nas, dok monohromatsko sočivo obezbeđuje dodatni kontrast i detaljnost informacija. Pored mogućnosti pravljenja pokretnih slika i portreta, Honor 9 poseduje i Kirin 960 čipset, sa 4GB RAM memorijom i sistemom EMUI 5.1, sjajan Huawei Histen zvuk pomoću zvučnog efekta, dok je saradnja sa kompanijom Monster rezultirala Honor Purity jedinstvenim sistemom izjednačavanja zvuka koji je ekskluzivno dizajniran za Honor 9.

Pročitajte i tekst:  HarmonyOS na MatePad 11 - uvid u Huawei viziju

Pogledajte video snimak kako je bilo na predstavljanju Honor 9 telefona: