Huawei Honor telefoni dostupni u Srbiji

Dugoočekivani pametni telefoni Honor, napokon su stigli u Srbiju. Reč je o modelima Honor 5x i Honor 7 koji su od 28. aprila 2016. ekskluzivno dostupni u u maloprodajnim objektima Gigatrona i Tehnomanije. Preporučena cena modela Honor 5x u slobodnoj prodaji je 36.999 RSD, a modela Honor 7 je 54.999 RSD. Oba modela uređaja dostupna su u sivoj i srebrnoj boji.

Popularni Honor 5x dolazi s 5.5-inčnim Full-HD ekranom rezolucije 1920×1080 i mnoštvom inovativnih funkcija i multimedijalnih mogućnosti. Ovaj uređaj je deo druge generacije uređaja sa metalnim kućištem i senzorom koji očitava otisak prsta, a njegove performanse usmerene su ka naprednom korisničkom iskustvu u svakom trenutku korišćenja.

Metalik pozadina od aluminijske legure sa dodatnim slojem od keramike, zajedno sa posebnom  tehnikom poliranja, čini Honor 5X prvoklasnim uređajem koji savršeno staje u dlan vaše ruke.


Honor 5x

 Pametna tehnologija očitavanja otiska prstiju

Druga generacija Fingerprint Cards (FPC) senzora omogućava vrhunske performanse i tačnost, kao i vreme otključavanja uređaja od pola sekunde. Mogućnost prilagođavanja senzora sa funkcijom pamćenja osigurava tačnost skeniranja. Čitač podržava i intuitivne kontrole mimike kojima je moguće uspostaviti poziv ili pokrenuti aplikaciju dok je uređaj  zaključan, a korisniku je omogućeno pokretanje kamere, pregled statusa obaveštenja i gašenje budilnika.

Spektakularan zaslon koji staje na dlan

Uz 5.5 inčni Full-HD IPS ekran rezolucije 1920×1080 piksela i 16.7 miliona boja, Honor 5x ima i superioran odnos displeja u odnosu na telo koji iznosi 72.5 posto. Kontrola dinamičnog prilagođavanja kontrasta piksel po pikselu u različitim uslovima osvetljenja omogućava pregled sadržaja čak i kada svetlo direktno udara u ekran.

Pročitajte i tekst:  Samsung će predstaviti Family Hub frižider na sajmu IFA 2016

Profesionalna kamera na dodir prsta

Honor 5x u sebi “krije” dve vrhunske kamere koje snimaju slike visokog nivoa jasnoće i živih boja. Honor 5x sadrži Sony/Samsung senzor slike, 13MP zadnju kameru sa F2.0 otvorom blende i sočivom od 28 mm, infracrvenim filterom od plavog stakla i mogućnošću snimanja makro fotografija. Sa SmartImage 3.0 procesorom i anti-refleksnim premazom sočiva osigurava snimanje sjajnih fotografija i u uslovima smanjene vidljivosti, kao i dobijanje profesionalnih rezultata.

Prednja kamera od 5 MP uključuje širokougaoni F2.4 otvor blende, sočivo od 22mm i ugao gledanja od 88 stepeni čine Honor 5x savršenim uređajem za snimanje selfija. Sve to, uz uzbudljive nove načine snimanja fotografija, poput ultra-snapshot funkcije, postavljanja žiga na fotografije i praćenja objekta, uz mogućnost različitih načina snimanja videa, poput time-lapse ili slow-motion videa, Honor 5X čini uređajem zahvaljujući kom ćete biti u mogućnosti da zabeležite svaki svoj važan trenutak, čak i kada ste u pokretu.

Performanse koje pružaju besprekorno korisničko iskustvo

Sa ugrađenim Qualcomm 64-bitnim osmojezgrenim procesorom sa 2 GB RAM memorije  i 16 GB memorije uređaja, Honor 5X osigurava vrhunske performanse i omogućava igranje 3D igara uz pomoć GPU koji funkcioniše jednako dobro kao na računaru. Uz kapacitet baterije od 3.000mAh, integrisanu SmartPower 3.0 tehnologiju i osam načina uštede energije, Honor 5x smanjuje brzinu trošenja baterije za 30 posto. Ovaj Honor uređaj ima tri slota za kartice — nano-SIM, micro-SIM, i microSD — što Honor 5X čini savršenim uređajem za digitalce koji često putuju.

Pročitajte i tekst:  Otvoren najveći "Huawei Experience Store" u Srbiji - Popusti na određene proizvode čak 50%

 

Honor7

 

Honor 7 – moderan telefon za digitalnu generaciju

Honor 7 najbolje predstalja otelotvorenje filozofije kompanije koja generaciji Y želi da ponudi superiorno iskustvo korišćenja mobilnog interneta. Atraktivni Honor uređaj krasi metalno kućište koje je dorađeno air brush tehnikom, a u sebi sadrži široku lepezu inovativnih pametnih funkcija, kao i multimedijalne mogućnosti kojima je moguće pristupiti  uz pomoć pametnog tastera i čitača otiska prsta.

Uređaj poseduje 5,2-inčni Full HD zaslon, 64-bitni Kirin 935 SoC sa vlastitim A-53 jezgrom i 3 GB RAM-a. Honor 7 korisnicima nudi izbor između 16 i 64 GB interne memorije, dok matična ploča u obliku slova L sprečava pregrevanje uređaja.

Honor 7 se može pohvaliti i zadnjom 20-megapikselnom kamerom koja sadrži Sonyjev IMX230 senzor, dvostruki (dual tone) blic, AF sastav sa detekcijom faze i zaštitno safirno staklo. S prednje strane nalazi se 8-megapikselna kamera sa širokougaonim sočivom.

Ugrađena baterija sa kapacitetom od 3100  mAh podržava brzo punjenje, što Honor 7 čini idealnim partnerom za sve one koji su neprestano u pokretu.

Kreativnim korisnicima Honor 7 nudi veliki izbor personalizovanih filtera. Tzv. good food  način rada omogućava snimanje profesionalnih snimaka jela. Ovaj uređaj u sebi ima funkciju snimanja živopisnih umetničkih fotografija tzv. light-painting funkcijom.