Huawei i Honor prijatelji turnira u basketu „3 na 3”

Kompanija Huawei i Honor zvanični su prijatelji turnira Red Bull Reign koji će se održati 1. jula u Beogradu na terenima KK Crvena zvezda na Malom Kalemegdanu. Red Bull Reign je turnir na kom se ove godine 48 timova bori za odlazak na svetsko finale koje će se održati 16. septembra u Vašingtonu.

Za dostupnost uvek i svuda, pobednici turnira i osvajači karte za učešće na svetskom finale turniru u Vašingtonu, dobiće zvanični Honor uređaj turnira. Tokom boravka u kolevci sporta kojim se bave, pobednici beogradskog takmičenja će u zasluženim pauzama moći da surfuju, chatuju, beleže i dele jedinstvene momente finala zahvaljujući neverovatnoj brzini procesora, izdržljivosti baterije i odličnoj kameri ovog pametnog telefona.

Brend Honor vrednim nagradama neće nagraditi samo pobednike već i one najhrabrije fanove turnira. U skladu sa sloganom For The Brave, Honor će nagraditi i najhrabrijeg takmičara amatera, gledaoca koji će se takmičiti u šutiranju na koš, a koji će kao najprecizniji dobiti na poklon zvanični telefon turnira.

Ovaj turnir karakterišu jedinstvene propozicije pa će tako timovi težiti da postignu što veći broj poena, bez obzira da li vode ili gube, jer će timovi u grupama biti rangirani na osnovu broja postignutih koševa, bez obzira na broj pobeda i poraza. Na taj način daje se prednost lepoti igre i ofanzivi, a o zanimljivosti turnira dovoljno govori podatak da je NBA zvezda i Red Bull-ov sportista Entoni Dejvis u prethodne dve godine prisustvovao finalnim turnirima u Americi.

Pročitajte i tekst:  Testirali smo HONOR 9 – Premium telefon po meri mladih