HUAWEI Mate 9 osvojio osam nagrada na sajmu CES 2017

Vodeći svetski mediji koji se bave tehnologijom su odali priznanje kompaniji Huawei dodelivši joj više nagrada tokom CES 2017. Nakon puštanja telefona Huawei Mate 9 u prodaju širom sveta u novembru, Huawei je objavio dostupanost modela i na američkom tržištu, kao i partnerstva sa sistemima Amazon Alexa i Google Daydream. Ističući ova nova partnerstva, snagu, performanse, dizajn i kameru sa dvostrukim sočivom modela Mate 9, svetski medji su kompaniji Huawei dodelili osam nagrada. CES je takođe odao priznanja uređaju Huawei MateBook dodelivši mu Počasnu CES 2017 nagradu za inovaciju zbog impresivnog dizajna i performansi.

Pored priznanja dobijenih tokom sajma CES, blog Android Authority je kompaniju Huawei proglasio za ,,Proizvođača godine”, navodeći sjajne uređaje, poslovnu sposobnost i lidersku poziciju u tehnologiji kao razloge za ogroman uspeh kompanije u 2016. godini.

image001

Ovo su nagrade koje je HUAWEI Mate 9 dobio tokom CES 2017

The Wall Street Journal je svrstao HUAWEI Mate 9 u svoj izbor proizvoda ,,Najbolje sa CES 2017“. Urednici su posebno naglasili njegov displej, procesor, sposobnost brzog punjenja i Leica kameru sa dvostrukim sočivom. The Wall Street Journal je među najcenjenijim publikacijima na svetu i smatra se najčitanijim novinama u američkim poslovnim i investicionim krugovima.

Andoid Police je telefon HUAWEI Mate 9 uvrstio u svoj izbor ,,Najbolje među pametnim telefonima“ zbog integracije sa sistemom Amazon Alexa, čime se istakao među ostalim uređajima na CES. Android Police je blog posvećen svemu što je vezano za Android, koji čitaju entuzijasti za Android sistemom i tehnologijom.

Pročitajte i tekst:  CES 2017: Huawei predstavlja sledeću eru mobilnih telefona

BGR je HUAWEI Mate 9 proglasio ,,Pobednikom CES 2017“ zbog displeja, performansi, dužine trajanja baterije i integracije sa sistemom Amazon Alexa.  BGR je vodeća onlajn destinacija za vesti i komentare posvećene tržištima mobilnih uređaja i potrošačke elektronike. Privlači čitaoce koji kupuju proizvode čim se pojave, stručnjake za tehnologiju, kao i obične čitaoce.

Chip Chick je telefonu HUAWEI Mate 9 dodelio priznanje ,,Prvi izbor na CES 2017“ nakon puštanja telefona u prodaju u SAD i saradnje sa sistemom Amazon Alexa. Osnovan 2004. godine, Chip Chick je bio jedan od prvih sajtova koji se fokusirao na tehnologiju za žene, nudeći perspektivu iz ugla životnog stila na svet potrošačke elektronike.

The Android je HUAWEI Mate 9 proglasio ,,Najbolje sa CES 2017“ proizvodom, ističući njegovu impresivnu dvostruku kameru i moćni čip Kirin 960. The Android je sajt koji prenosi vesti vezane za Android i Goolge. Sadržaj sajta je posvećen ručnim uređajima, razvoju softvera, aplikacijama i svemu što ima veza sa sistemom Android.

TechAdvisor/PC Advisor je HUAWEI Mate 9 uvrstio u svoj izbor ,,Najbolji uređaji 2017“ sa sajma CES, naglasivši integraciju ovog uređaja sa sistemom Amazon Alexa. TechAdvisor/PC Advisor je vodeća svetska publikacija o potrošačkoj tehnologiji koja savetuje korisnike koji žele da kupe najbolje uređaje za dobru cenu.

TechnoBuffalo je telefonu HUAWEI Mate 9 dodelio nagradu ,,Najbolje sa CES 2017“ zbog integracije sa sistemom Amazon Alexa, procesora, pametnog upraljanja aplikacijama, dužine trajanja baterije i prelepog displeja. TechnoBuffalo pokriva različite teme vezane za tehnologiju od uređaja do trendova u industriji. Ovaj sajt je čitaocima dodatno koristan zbog komentara urednika, opisnih uputstava i detaljnih video snimaka.

Pročitajte i tekst:  Proveravamo brzinu telefona Huawei Mate 9

Techaeris je uvrstio HUAWEI Mate 9 na svoju listu ,,Najbolje sa CES 2017“ zbog njegovog moćnog čipseta Kirin 960, SuperCharge tehnologije brzog punjenja, Leica kamere sa dvostrukim sočivom i integracije sa sistemom Amazon Alexa. Techaeris objavljuje opširne priče, izveštaje, informacije o proizvodima i preglede. Pokriva sve teme od tehnologije do nauke, umetnosti, fotografije i životnog stila.