Huawei Matebook – savršen izbor za poslovne žene

Huawei Matebook krasi kombinacija neverovatno uglađenih silueta elegantnog tableta, zbog čega će ga svaka žena koristiti sa zadovoljstvom, i visokih performansi modernog notebook računara koji svakoj poslovnoj ženi donosi moć koja joj je potrebna.
Klasa, elegancija, efikasnost – ovo su atributi kojima žene mogu da se pohvale u poslovnom svetu. Zbog toga nije ništa čudno što pokušaju pronalaženja notebook računara koji može da prati tempo moderne poslovne žene i da postane njen veran prijatelj podseća na potragu za savršenim muškarcem – čini se da je to izuzetno zahtevan zadatak. Međutim, Huawei je uspeo da spoji naizgled kontradiktorne karakteristike sa očekivanjima i da stvori notebook računar koji je savršen izbor uspešne žene: Huawei MateBook.
Kućište MateBook-a, izrađeno od plemenitih legura lakih metala, savršeno leži u ruci zahvaljujući debljini od svega 6,9 mm i zaobljenim ivicama, kao i mat završnoj obradi. Iznenađujuće je lagan – sa svojih 640 g delovaće kao da je nestao bez traga u torbi, a dlanovi neće biti umorni od pregledanja vesti sa berze i čitanja elektronskih izdanja privrednih vesti u režimu tablet računara.
image004
Svaki detalj kućišta – od nežno ispoliranih dekorativnih ivica do reljefnog tastera za uključivanje – odaje utisak savršeno uglađenog dizajna i najvišeg kvaliteta izrade i korišćenih materijala. Sam notebook čini prvi deo celine: drugi deo je otmena, kožna torbica sa ugrađenom tastaturom, koja ne samo da štiti i krasi MateBook već, zahvaljujući ugrađenim magnetima, sadrži i postolje sa dva položaja koje omogućava prijatno i čvrsto postavljanje uređaja za rad. Štaviše, sam MateBook je magnetima spojen na torbicu: magneti čvrsto drže računar u torbici bez ikakvih drugih sredstava za pričvršćivanje, dok vam istovremeno omogućavaju da bez napora izvadite računar samo jednim potezom.
Tastatura pune veličine na MateBook-u ima savršeno prilagođenu čvrstoću i dužinu držanja tastera, zahvaljujući čemu je pisanje ne samo brže i preciznije, već ne zahteva ni napor. Velika tabla osetljiva na dodir bez tastera nudi savršeno glatku površinu koja omogućava precizan i brz rad.
Uprkos malim dimenzijama, dizajneri kompanije Huawei uspeli su da opreme MateBook Intel Core procesorima koji nude beskompromisne performanse, do 8 GB radne memorije i veliki, veoma brz disk od 512 GB. Stoga, MateBook korisnicima garantuje da će sve poslovne aplikacije uvek raditi bez problema i maksimalnom brzinom.
Huawei MateBook može da osvoji žensko srce. Sa čitačem otisaka prstiju najviše klase ugrađenim u MateBook računar, svaka poslovna žena može biti sigurna da će njene poslovne i privatne tajne ostati bezbedne, bez potrebe pamćenja složenih lozinki. Računar se uključuje i otključava sistem za tren oka, samo jednim dodirom!
Uprkos iznenađujuće maloj težini i debljini, MateBook zadivljuje trajanjem baterije. Bez obzira da li su vam na rasporedu kratak put u London ili interni sastanci koji traju čitav dan, sa trajanjem baterije od 10 sati, Huawei uređaj omogućava svakoj ženi da se oseća bezbedno/sigurno. Umesto da se brinete o tome da li da zamenite tablet ili da ponesete punjač u torbi, možete da se posvetite zadacima koji su pred vama. Osim toga, baterija na MateBook računaru nudi vam dovoljno sati rada da uveče možete i da razgovarate sa prijateljicama preko Skajpa, da pogledate najbolje ponude u internet prodavnicama ili da pročitate nešto pre odlaska na spavanje.
Kada donesu odluku o kupovini MateBook računara, poslovne žene dobiju mnogo više od elegantnog, efikasnog i univerzalnog notebook računara i tableta. Zahvaljujući jedinstvenim dodacima: MateDock i MatePen, notebook računar Huawei nudi svojim korisnicima potpuno nove opcije. MateDock je lagana stanica za punjenje sakrivena u elegantno aluminijumsko kućište, koja može da pretvori MateBook u pravi desktop računar sa velikim eksternim monitorom, tastaturom i mišem, te pristupom internoj korporativnoj mreži. Otmena kožna torbica koja se zatvara pomoću magneta, opremljena MateDock-om, sadrži joj jedan dodatak: MatePen.

MatePen je revolucionarna olovka koja može da prepozna 2048 nivoa osetljivosti i da vam pomogne da potpuno prirodno hvatate beleške tokom konferencija i poslovnih sastanaka, kao i da pravite mape uma ili organizacione dijagrame. Zahvaljujući ugrađenim tasterima, može da se koristi i kao miš. Svaka žena će ceniti pomoć njenog MatePen-a tokom prezentacija, kada može da zaboravi na korišćenje drugih dodataka, s obzirom da olovka može da se koristi kao daljinski upravljač za kontrolu promene slajdova, dok njen ugrađeni laserski pokazivač omogućava usmeravanje pažnje publike na elemente koje želite da naglasite, bez potrebe da koristite različite uređaje.

 Stil, uglađenost i lakoća – to je suština MateBook-a. Deluje besprekorno, fleksibilan je i može da isprati modernu poslovnu ženu u svim zadacima sa kojima se svakodnevno susreće. Performanse, bezbednost, dugo trajanje baterije i jedinstvene karakteristike koje nude MateDock i MatePen čine ga savršenim pratiocem svake poslovne žene!
Pročitajte i tekst:  Udvostručen broj malver pretnji koji targetiraju pametne uređaje