Huawei Matebook – Tablet koji Vam pomaže da isplanirate novogodišnju kupovinu

Tokom novogodišnjih praznika smo posebno zauzeti. Kako se godina bliži kraju, obično završavamo važne projekte na poslu i trudimo se da nađemo vreme za pripremu novogodišnjih poklona za naše voljene. Na svu sreću postoje moderni uređaji koji nam u tome mogu pomoći. Huawei Matebook će Vaše novogodišnje planiranje i kupovinu učiniti lakšim i bržim nego ikada ranije.

Huawei Matebook će izdržati čak i najduže šoping maratone, pružajući nam uvid u sve primamljive ponude i promocije. Uprkos svojoj maloj veličini, ovaj Huawei tablet poseduje bateriju koja može da radi čak 9 sati. Zahvaljujući tome, ne moramo da brinemo da nećemo moći da završimo svoju potragu za poklonima ako nam se isprazni baterija na kompijuteru.

matebook-33

Ekran kompijutera je od presudne važnosti pri izboru odeće za poklone. Svako ko je bar jednom naručivao nešto u određenoj boji naučio je ovu lekciju. Sa uređajem Huawei Matebook taj problem ne postoji. Njegov displej se može pohvaliti visoko kvalitetnim IPS panelom, sa sjajnim vidnim uglom, vernim prikazom boja i veoma visokom rezolucijom 2160 x 1440. Veličina od 12 inča stvara savršen balans između mobilnosti i komfornosti pri radu. Definitivno je mnogo komforniji nego manji tableti od 10 inča.

Svako od nas sanja o tome da novogodišnja kupovina protekne brzo i neometano. Stoga bi uređaj koji koristimo trebalo da nam omogući najveću produktivnost. Matebook koji je opremnljen Intel Core m5 procesorom, RAM memorijom od čak 8 GB, i super-brzim SSD-om od 256 GB osigurava najbolje performanse. Priključna stanica sa USB, HDMI, VGA i Ethernet ulazima garantuje da nećemo gubiti vreme tražeći adaptere ili izgubljene kablove. Osvetljena tastatura nam omogućava da brzo unesemo imena poklona koje tražimo.

Pročitajte i tekst:  Mobilna aplikacija Beogradskog aerodroma dostupna od danas

Takođe je bitno napomenuti da je u Matebook instaliran Windows 10 sistem koji nam omogućava da koristimo sve prednosti brauzera kao na ,,velikom“ kompijuteru. Mobilni uređaji danas pružaju mnogo više mogućnosti nego ikada ranije, ali mnogi sajtovi (kao i internet prodavnice) još uvek nisu adekvatno optimizovani za njih. Zbog toga je mnogo bolje koristiti Huawei Matebook za traženje poklona. Možete otvoriti koliko god hoćete tabova u svom brauzeru – to nimalo neće ometati Vaš Huawei tablet.

Pošto je lični računar nešto što uvek nosite sa sobom, njegova veličina i težina su od presudne važnosti. Želite li da uporedite cene ili proverite informacije o robi koju trenuteno gledate, ili da jednostavno pregledate listu sa poklonima? Niko razuman neće vucarati teški laptop kroz radnje. Ali Vaš Matebook možete poneti sa sobom bez poteškoća. Debljina mu je samo 6,9 mm a težina tek 640 grama. Ne morate da nosite tastaturu ili priključnu stanicu sa sobom. Možete ih ostaviti u kancelariji ili kod kuće i poneti samo tablet, na kojem već imate sačuvane svoje beleške, vebsajte i informacije o radnjama i prodavnicama. To su prednosti ekosistema dodatne opreme – koristite je samo kada Vam je potrebna.

Ceo doživljaj upotpunjuje stylus olovka koja prepoznaje različite nivoe pritiska i zahvaljujući tome može u potpunosti da simulira pravu umetničku alatku, kao i obični marker ili olovku. Ona će nam omogućiti da intuitivno i brzo rukom napišemo beleške, obeležimo zanimljivu robu na nekom sajtu, i precrtamo stvari sa liste koje smo već kupili. Takođe će nam omugućiti da dizajniramo ručno pravljene poklone koji su izuzetno dragoceni u današnje vreme jer ih je sve manje. Koristeći Huawei Matebook, deca će lako moći da napišu šarolika pisma Deda Mrazu.

Pročitajte i tekst:  Predstavljamo najnoviji ultra tanki laptop kompanije Huawei - MateBook 14s

Uz Huawei Matebook, novogodišnja kupovina će postati lakša nego ikada ranije. Zahvaljujući bateriji koja dugo traje, super mobilnoj konstrukciji, u kombinaciji sa mogućnošću korišćenja normalnog brauzera, planiranje poklona će biti zadovoljstvo. Prelepi ekran će nam omogućiti da procenimo poklon pre nego što ga kupimo, a stylus olovka će nam omogućiti da pravimo beleške i našoj deci će biti savršena alatka za crtanje. Ipak, uvek bi trebalo da se setimo da odložimo sve električne uređaje i da se posvetimo uživanju u novogodišnjoj atmosferi i susretima sa voljenim osobama. #BuditePrisutni