Huawei predstavio Huawei Mate 10 lite

Huawei Consumer Business Group predstavio je Huawei Mate 10 lite, novi pametni telefon koji donosi fantastičnu kombinaciju performansi i snage te je prvi Huawei koji ima prednju i zadnju kameru sa dvostrukim sočivom. Huawei Mate 10 lite je dizajniran da bude u korak sa svakim selfijem, svakom fotografijom i svakom društvenom mrežom koja odgovara dinamici života savremenih korisnika sa novim impresivnim Huawei FullView ekranom. Predivno dizajniran Huawei Mate 10 lite donosi nove napredne načine fotografisanja, deljenja i doživljaja sveta.

Znamo šta je važno današnjem korisniku I zbog toga smo kreirali novi uređaj koji sadrži moćne odlike”, rekao je Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group. “Dizajniran da pomogne da se povežete sa svima, gde god se oni nalazili u svetu, HUAWEI Mate 10 lite postavlja nove standarde u inovaciji zahvaljujući svojim neverovatnim performansama, modernim dizajnom i naprednim odlikama kamere.”

Prvi ikad HUAWEI FullView zaslon

HUAWEI Mate 10 lite je prvi uređaj koji poseduje najnoviju HUAWEI FullView tehnologiju i donosi visoko kvalitetan 5.9-inčni ekran. Impresivni odnos veličine ekrana i kućišta od 83 procenta i predivan široki 18:9 ekran koji donosi sveže, jasne i svetle slike.

Prvi Huawei: Prednja i zadnja kamera sa dvostrukim sočivima

Predstavljanjem HUAWEI P9, kamera sa dvostrukim sočivom je redefinisala fotografiju pametnog telefona, postavljajući novu industrijsku normu. Uz prednje i zadnje kamere sa dvostrukim sočivima, HUAWEI Mate 10 lite pruža izuzetne fotografije, bez obzira na objekat i postavku. Prednja 13MP/2MP selfi kamera podiže portretne fotografije na viši nivo I poseduje novi Selfie Toning Flash koji omogućava osvetljenje studijskog kvaliteta za umetničke fotografije jakih boja. Pozadinska kamera kombinuje 16MP i 2MP sočiva. Obe kamere sa dvostrukim sočivom imaju hardverski Bokeh efekat, za sveže, jasnije i umetničke fotografije uz unapređene performanse u uslovima slabog osvetljenja.

Pročitajte i tekst:  Huawei predstavlja novu elegantnu seriju MateBook uređaja

Simetrični dizajn

Elegantni dizajn HUAWEI Mate 10 lite telefona započinje sa prekrasnim FullView ekranom i nastavlja se zakrivljenim ivicama izrađenim od visoko kvalitetnih industrijskih materijala. Svaka komponenta – kamera, senzor otiska prsta, USB ulaz, senzori i blic – pažljivo su postavljeni na prednjoj i zadnjoj strani, kako bi dobili predivno dizajniran telefon koji je lak za korišćenje.

Korisničko iskustvo podstiče performanse

Osnažen Kirin 659 čipsetom sa osam jezgra, 4GB RAM i 64 GB ROM-a, HUAWEI Mate 10 lite je sposoban da koristi više aplikacija istovremeno. UX je duboko integrisan sa HUAWEI Android 7 EMUI kako bi obezbedio neometano iskustvo korišćenjem mašinskog učenja za optimizaciju performansi na temelju ponašanja korisnika. Duboka integracija harvera i softvera znači da je baterija HUAWEI Mate 10 lite-a dugotrajna. Osim toga, pametan senzor za otisak prsta koristi mašinsko učenje kako bi postao sigurniji i tačniji uz svaku upotrebu.

Huawei Mate 10 lite takođe ima sopstveni Huawei Histen audio sistem za neometano iskustvo snimanja i igranja igrica.

Dostupnost

Od sredine novembra HUAWEI Mate 10 lite će biti dostupan u Srbiji.