Huawei RoadShow šesti put u Beogradu

Kompanija Huawei je, pod sloganom „Open ROADS To a Better Connected World“, već šestu godinu za redom dovezla budućnost informaciono-komunikacionih tehnologija u Beograd. U okviru tradicionalnog Huawei RoadShow-a kompanija je demonstrirala najnaprednija svetska tehnološka rešenja, servise i usluge koji su glavni činioci ubrzane digitalne transformacije, a demonstraciji je prisustvovala i Tatjana Matić, Državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija.

Huawei truck (4)

Kenny Tian, CTO kompanije Huawei rekao je: „Danas je transformacija korisničkog iskustva obavezna, a fokus RoadShow 2016 su širokopojasne mreže, integracije data centara, Cloud prostor, inovacije koje su vrhunac tehnologije.“

Cilj Huawei RoadShow-a jeste da predstavi vrhunsku tehnologiju i rešenja klijentima i partnerima kompanije, trendove u industriji, podstakne razmenu iskustava i obezbedi uslove za dalji razvoj. RoadShow pomaže razumevanje IKT strategije i E2E rešenja kompanije Huawei, a tokom 2016. godine posetiće 23 zemlje i 26 gradova.

Pročitajte i tekst:  Putujuća izložba za ljubitelje novih tehnologija - Huawei 5G kamion posetio Beograd i Niš