HyperX predstavio Cloud Revolver S gejmerske slušalice

HyperX, članica Kingston Technology Company, Inc., predstavila je HyperX Cloud RevolverTM S sa plug-and-play Dolby TM 7.1 Surround Sound podrškom koji se od danas nalazi u prodaji. HyperX je implementirao Dolby Headphone TM tehnologiju u novi USB adapter koji pruža realistično audio iskustvo pritiskom na dugme. HyperX-ova čuvena memorijska pena i novi širi rajf daju udobnost pri višečasovnom igranju. Dizajniran za profesionalne gejmere i eSports timove širom sveta, ovaj premijum hedset takođe ima i podršku za više platformi, drajvere od 50 mm i mikrofon koji otklanja buku.

 Cloud Revolver S nastavlja HyperX tradiciju nagrađivanog komfora i konkurentnih audio performansi, u isto vreme dodajući realizam Dolby Headphone surround zvuka sa novim HyperX audio adapterom koji dolazi uz hedset. Dolby Headphone 7.1 surround zvučno okruženje pruža realistično igračko iskustvo – stavljajući igrače tačno u centar akcije radi prednosti u igri.

“HyperX Cloud Revolver S je neverovatno udoban,” poručuje Gordon Hejvord, All-Star košarkaš i gejmer. “A plug-and-play Dolby surround zvuk je fantastičan.”

Cloud Revolver S ima jedinstven dizajn drajvera koji omogućava gejmerima da lociraju zvuke u igrama iz različitih uglova sa različitih distanci. Sa tri dodatna podešavanja ekvilajzera: pojačan bas, ujednačeno i vokali, svaki gejmer može da izabere svoje omiljeno podešavanje. Gejmeri će dobiti dodatnu oštricu u FPS igrama i igrama sa 3D okruženjem tako što će moći da čuju odakle dolaze protivnici jasnije i preciznije nego što je ranije bilo moguće.

Pročitajte i tekst:  Kvalitet slike, gejming karakteristike i vrhunski dizajn u novoj Philips E2 seriji monitora

“HyperX Cloud Revolver S hedset je naš najbolji gejmerski hedset do sada – jednostavno ga povežite  i samo jedan klik kasnije Dolby kvalitet surround zvuka je aktivan,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Kombinujući savršen balans audio performansi i udobnosti, Cloud Revolver S će oduševiti slušaoce bioskopskim kvalitetom audio iskustva.”

Više o HyperX Revolver S gejmerskom hedsetu

  • Dolby Surround zvuk – Nova prilagodljiva Plug N Play USB zvučna kartica daje Dolby® Surround 7.1 zvuk na PC-u, PS4™ i PS4 Pro
  • Razvijen od strane gejmera – tri podešavanja ekvilajzera, nezavisni tasteri za kontrolu jačine zvuka i utišavanje mikrofona, kao i LED pozadinsko osvetljenje kako biste brzo mogli da proverite koji je režim aktivan
  • Novi dizajn – Širi rajf, mat crni finiš i čuvena HyperX memorijska pena
  • Premijum performanse – Nikakav softver ili dodatan audio hardver nije potreban, za razliku od konkurencijskih modela

Dodatne HyperX Revolver S specifikacije:

Slušalice

Drajveri: dinamički, 50 mm sa neodimijumskim magnetima

Tip: preko uha, zatvorene

Frekvencijski opseg: 12Hz–28,000 Hz

Impedansa: 30 Ω

Nivo zvučnog pritiska: 100,5 dBSPL/mW na  1kHz

T.H.D.: < 2%

Snaga ulaza: procenjeno 30 mW, maksimalnih 500 mW

Masa: 360 g

Masa sa mikrofonom: 376 g

Dužina kabla:

Hedset: 1 m

Kontroler zvuka: 2,2 m

Produžni kabl za PC: 2 m

Pročitajte i tekst:  Viber od sada dostupan i u Microsoft i Samsung Galaxy onlajn prodavnicama

Tip konekcije:

Hedset: 3,5-mm priključak (TRRS)

Kontroler zvuka: USB

Produžni kabl za PC: 3,5-mm stereo i mikrofonski priključak

Mikrofon

Element: Kondenzatorski mikrofon

Polaritet: Dvosmerni, isključuje buku

Frekvencijski opseg: 50 Hz-18,000 Hz

Osetljivost: -44 dBV (0 dB = 1 V/Pa, 1 kHz)

Dostupnost i podrška

Cloud Revolver S je dostupan kod nas od 13. marta 2107. godine putem HyperX-ove maloprodajne mreže i putem online kupovine po ceni od 24990 dinara. Cloud Revolver S dolazi sa dvogodišnjom ograničenom garancijom i HyperX korisničkom podrškom. Cloud Revolver S je nedavno predstavljen na Intel Extreme Masters World Finals takmičenju u gradu Katovice u Poljskoj