HyperX predstavlja prve gejming slušalice sa Plug-and-Play Dolby Surround zvukom

 

 

 

 

HyperX, članica Kingston Technology Company, Inc., danas je predstavila najnaprednije gejming slušalice do sad, HyperX Cloud RevolverTM S sa plug-and-play Dolby® 7.1 Surround zvukom. HyperX je dodao Dolby Headphone® tehnologiju u okviru novog USB adaptera koji pruža vrhunski, unapređen zvuk samo jednim pritiskom dugmeta. Memorijska pena sa HyperX potpisom i novi dizajn rajfa poboljšava udobnost tokom dugih igračkih sesija. Nove premijum slušalice imaju podršku za različite platforme, drajvere prečnika 50mm i mikrofon sa neutralizatorom buke dizajniran za profesionalne gejmere i eSports timove širom sveta.
revolver-s-dongle

Uz realan zvuk kome doprinosi Dolby Headphone tehnologija, zajedno sa istim karakteristikama sadržanim  u nagrađivanim HyperX Cloud Revolver slušalicama, Cloud Revolver S je dizajniran kako bi obezbedio udobnost i konkurentne performanse sa kristalno čistim zvukom za FPS igre i igre sa 3D okruženjem.  Dolby Headphone 7.1 channel lični okružujući zvuk omogućava impresivno igračko iskustvo – po ugledu na filmski zvuk koji pozicionira igrača u središte akcije obezbeđujući mu na taj način prednost u igri.

 

 “Samo jednim klikom, HyperX Cloud Revolver S slušalice obezbeđuju profesionalnim igračim vrhunske performanse i komfor. Jednostavno ih priključite i, jedan klik kasnije, Dolby kvalitet zvuka je odmah dostupan,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Gejming, gledanje filmova ili slušanje muzike sa Cloud Revolver S će vam pomoći da uronite u zvuk filmskog kvaliteta.”

Pročitajte i tekst:  "La Dolce IFA" - Pripreme za sajam IFA 2018 u Berlinu uveliko u toku

Cloud Revolver S kvalitet zvuka primenjuje jedinstvenu tehnologiju za dizajn drajvera koja omogučava gejmerima da vizualizuju zvuke oko sebe, iz različitih uglova i sa različitih odstojanja. Sa tri unapred postavljena podešavanja ekvilajzera sa odvojenim pojačanjima (flat i vocals), svaki gejmer  može da izabere svoja omiljena podešavanja. Gejmeri će steći konkurentnu prednost u FPS igrama i igrama sa 3D okruženjem, jer će moći da oslušnu lokaciju protivnik,a jasnije i preciznije nego što je to bilo moguće ranije.

 

Više o HyperX Revolver S

  • Dolby Surround zvuk – novi USB audio adapter za plug-and-play surround zvuk, sa integrisanom visoko-kvalitetnom zvučnom karticom.
  • Razvijen od strane gejmera – Tri unapred postavljena podešavanja ekvilajzera, odvojeni tasteri za zvuk i mute opciju na mikrofonu, pozadinsko LED osvetljenje za brzu proveru aktivnog režima
  • Novi dizajn – Širi rajf, mat crna završnica i memorijska pena sa HyperX potpisom
  • Vrhunske performanse –Bez potrebe za instaliranjem softvera ili odvojene kutije za zvuk, za razliku od konkurentskih slušalica

Dodatna specifikacija za HyperX Revolver S:

Slušalice

Drajver: Dinamički, 50mm drajeri sa neodimijumskim magnetima

Tip: slušalice koje pokrivaju celu ušnu školjku, zatvorene sa zadnje strane

Frekventni odziv: 12Hz–28,000 Hz

Otpor: 30 Ω

Nivo zvučnog pritiska: 100.5dBSPL/mW na 1kHz

T.H.D.: < 2%

Ulazna snaga: deklarisana 30mW, Maksimalna 500mW

Težina: 360g

Težina sa mikrofonom: 376g

Pročitajte i tekst:  Samsung predstavio marku fotografskih senzora „ISOCELL“

Dužina kabla:

Slušalice: 1m

Kutija za kontrolu zvuka: 2.2m

Produžni kabl za PC: 2m

Način povezivanja:

Slušalice: 3.5mm plug (4-polni)

Kutija za kontrolu zvuka: USB

Produžni kabl za PC: 3.5mm stereo i plug za mikrofon

Mikrofon

Element: Elektres kondenzatorski mikrofon

Polarni obrazac: Bi-direkcioni, sa neutralizatorom buke

Frekventni odziv: 50Hz-18,000 Hz

Osetljivost: -44dBV (0dB=1V/Pa,1kHz)

Cena i dostupnost

Cloud Revolver S biće dostupan od 14. marta 2017. godine putem HyperX-ove maloprodajne mreže i putem online kupovine. Cloud Revolver S dolazi sa ograničenom dvogodišnjom garancijom i HyperX korisničkom podrškom. Cloud Revolver S će biti prikazan na međunarodnom CES 2017 sajmu, od 5. do 8. januara u Las Vegasu.