HyperX proširuje FURY DDR4 liniju memorijskih proizvoda

 

“FURY DDR4 memorija je naša najpopularnija serija memorija, i naši novi proizvodi nude veći izbor”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Sa tri opcije boja, entuzijasti će imati više izbora pri gradnji novih računara ili nadogradnji onih koje koriste.”

Performanse HyperX Fury DDR4 memorije slažu se sa Intelovim 2, 4, 6, 8 i 10-jezgarnim procesorima za bržu obradu video materijala, 3D renderovanje, igranje i AI obradu. Moduli imaju stilski, neupadljivi dizajn koji se slaže sa izgledom i dizajnom najnovijih matičnih ploča iz Asusa, Asrocka, Gigbytea, MSI-a i mnogih drugih. DDR4 memorija je potpuno testirana i optimizovana za kompatibilnost i lako overklokovanje. Detalji o kompatibilnosti mogu se nađu na sajtu HyperX-a ili na sajtu partnerskih proizvođača matičnih ploča.

Više o FURY DDR4 seriji memorijskih modula:

  • Optimizovani za Intelovu seriju 200 i X99 čipsete
  • Testirano za kompatibilnost sa AMD Ryzen procesorima
  • Povoljna DDR4 nadogradnja visokih performansi
  • Stilski, neupadljiv hladnjak sa prepoznatljivim FURY asimetričnim dizajnom

SPECIFIKACIJE I DIMENZIJE

Hladnjak:  FURY crni, crveni i beli

Overklokovanje: HyperX Plug and Play

Kapaciteti:

Jedinstveni moduli: 4 GB, 8 GB, 16 GB

Paketi od 2:                   8 GB, 16 GB, 32 GB

Paketi od 4:          16 GB, 32 GB, 64 GB

Brzine frekvencija: 2133 MHz, 2400 MHz, 2666 MHz

CAS latencija:            CL14, CL15, CL16

Voltaža: 1,2 V

Radna temperatura: 0°C do 85°C

Dimenzije: 133,35 mm x 34,04 mm

Novi FURY DDR4 memorijski moduli i oprema dostupni su  kod nas od marta 2017. godine putem HyperX-ove maloprodajne mreže i putem online kupovine. HyperX FURY DDR4 memorija dolazi sa dvogodišnjom ograničenom garancijom i HyperX korisničkom podrškom.