IFA 2016 uživo – Huawei P9 u novim bojama

Huawei poslovna grupa za robu široke potrošnje danas je objavila da je njihov nagrađivani pametni telefon Huawei P9 sada dostupan u dve nove boje: crvenoj i plavoj. Inspirisan dramatičnim i raznobojnim svetom Pop Art pokreta, ove žive boje odražavaju strast i glamur sveta mode. Vrhunski rezultat je prelepo dizajnirani telefon impozantnih karateristika, ratni poklič svih umetnika i pionira i neizostavni deo Vašeg omiljenog modnog detalja.

Huawei P9, proizvod vrhunske tehnologije, u crvenoj i plavoj boji, za koje se predviđa da će dominirati modnom pistom 2016/17, je spektakularan pametni telefon za one koji nisu samo deo gomile, već je definišu. Harmonija dizajna i tehnologije, vodeći u svetu mode, stila i umetnosti, mogu sada i da fotografišu i da stvaraju nove trendove u 2017. Kućište, usled posebnog procesa poliranja i dodatne zaštite preko metala, je prava igra svetlosti. Rezultat je neverovanto prelivanje boja pod različitim svetlom.

Glory Zhang, viši izvršni rukovodilac Huawei poslovne grupe za robu široke potrošnje, opisuje inspiraciju novih boja: “Crvena i plava su dve vizuleno ekstremne boje za umetnike, dve vrste karakternih osobina ili dva suprotna raspoloženja. Crvena je boja strasti i vatre, odiše poverenjem i mladošću i izražava vitalnost sveta mode. S druge strane, plava je boja klasične elegancije i stila i danas je još uvek popularna u svetskim modnim krugovima. Hrabro suprostavljanje crvene i plave je borba vatra i leda: sva strast i glamur sveta mode inspirisan je sudarom ovih elemenata. U kombinaciji sa složenim zaobljenim dizajnom “nova” serije ove boje govore – hrabrost, stil i dinamičnost i daju umentnicima i pionirima među nama novi nivo izbora i stila.”

Pročitajte i tekst:  Motorola beleži veliki rast u celom svetu, a posebno u SEE regionu i Srbiji

Inovativna 12MP kamera sa dvostrukim objektivom, proizvedena je u saradnji sa proslavljenim brendom Leica Camera i obezbeđuje fotografisanje svakog detalja. Rezultat je pametni telefon koji omogućava da se dopuni vizija kreatora sveta mode i kulture. Vanserijski brzi auto fokus znači da ni jedan trenutak nije izgubljen, a magija večernjih emisija i posle zabave se mogu snimiti u svom njihovom glamuru uz superiornu funkcionalnost kamere pod slabim svetlom.

P9 je sada dostupan u šest boja: u plavoj i crvenoj, koje su se pridružile već postojećim ružičasto zlatnoj, zlatnoj, sivoj i srebrnoj.

huavei p9 plava crvena

Huawei P9 ključne karatkeristike

  • 5.2 inch full HD ekran P9-tke koristi 96%  spektar boja holivudskih filmova,
  • 12MP kamera sa dualnim objektivom i RGB i BW senzorima, kao i laserskim podešavanjem objektiva. Kamera je 200% osetljivija nego prethodne i obezbeđuje 300% više detalja
  • P9 ima poslednji Huawei Kirin 955 čipset, baziran na TSMC 16nm FinFET Plus tehnologiji. Preformanse centralnog procesora je 100% brža nego kod P8, a 3D grafika je poboljšana za 125%
  • P9 Android Marshmallow 6.0 koristi Huawei Emition UI 4,1 obezbeđujući na stotine novih iskustava i poboljšanja korisnicima.
  • P9 podržava najnoviju USB  tip C konektor tehnologiju.

Efikasni konferencijski razgovori

P9 ima “Super Hands-Free 3.0” tehnologiju, koja omogućava korišćenje hands-free na raznim lokacijama. Bez obzira da li ste u kolima, sali za sastanke ili na bučnoj zabavi, možete uživati u jasnim razgovorima i do tri metara udaljenosti. Sa 120-to stepenim opsegom hvatanja zvuka i režimom usmerenog smanjenja buke, konferencijski razgovori su jasniji nego ikada, gde god da se nalazite.

Pročitajte i tekst:  Vlasnici Moto telefona dobijaju nadogradnju na Android 7.0 Nougat

Povezan sa celim svetom

P9 ima ugrađenu dual-SIM opciju, dual stanje mirovanja i dual povezivanje. Podržava 33 frekvencija u više od 100 zemalja, LTE (Cat 6) i brzinu do 300Mbps, što čini P9 svetskim pametnim telefonom za korisnike koji su često na putu.

Cena

Huwei P9 u crvenoj/plavoj boji – 549 evra.