IFA 2017 uživo – Inovativna LG mašina za pranje sudova

Kompanija LG Electronics (LG) postavlja nove standarde u tehnologiji proizvodnje mašina za sudove novom LG SteamClean™ mašinom u koju je implementirana jedinstvena TrueSteam™ tehnologija. Revolucionarni proizvod od konkurencije izdvaja tehnologija čiste vodene pare koju je kompanija LG godinama razvijala u segmentu održavanja odeće. TrueSteam™ tehnologija, koja pruža unapređene performanse i uvećanu energetsku efikasnost, potrošačima će ponuditi potpuno novi način pranja posuđa.

Jedinstvena TrueSteam™ tehnologija kompanije LG, omogućava pranje sudova uz pomoć pare visoke temperature, koja efektno čisti sve od osetljivog posuđa do čeličnih lonaca. Pre-Steam opcija nežno uklanja stvrdnute ostatke hrane čime eliminiše potrebu za ribanjem posuđa pre ubacivanja u mašinu. Neželjene mrlje od vode, na koje pritužbe ima 40 odsto vlasnika mašina za sudove, eliminišu se ispuštanjem pare na kraju svakog ciklusa pranja. Inovacije, poput korišćenja pare visoke temperature koja pruža besprekorno čisćenje i značajne higijenske prednosti, u skladu su sa dugogodišnjom posvećenošću kompanije LG da prevaziđe potrebe potrošača.

Inovativna LG SteamClean™ mašina za sudove opremljena je još jednom inovativnom karakteristikom. QuadWash™ je funkcionalnost koja podiže standard u pranju posuđa korišćenjem četiri vodene prskalice velike pokretljivosti, koje pomeranjem i rotacijom u oba smera omogućavaju čisćenje posuđa svih oblika i veličina iz skoro svakog ugla.

Uz pomoć Inverter Direct Drive motora, ovaj model pruža uvećanu energetsku efikasnost i niži nivo buke prilikom rada uređaja. Motor takođe poseduje jedinstvenu dual zone opciju koja podešava intenzitet vodenih prskalica, omogućavajući ujedno nežno pranje osetljivog stakla, ali i zaprljanih lonaca i šerpi. Ova opcija omogućava efikasnije performanse čišćenja bez rizika od oštećenja posuđa.

Pročitajte i tekst:  IFA 2017 uživo - Logitech CRAFT tastatura

Dodatno, EasyRack™ funkcija omogućava više prostora, idealnog za velike i neobično oblikovane činije i lonce. Sve tri police unutar mašine su posebno dizajnirane za različite tipove sudova: donja polica za tanjire, činije, šerpe i lonce; gornja polica za čaše; treća polica za posuđe i kuhinjski pribor. Jednim dodirom, visina gornje police može se lako podesiti kako bi se napravio prostor za veći pribor, kao što su špatule, mutilice ili pribor za salatu. The SteamClean™ mašina za sudove dolazi sa devet programiranih ciklusa, ali  Smart funkcije pružaju mogućnost korisnicima da preuzimaju dodatne cikluse pranja koristeći LG SmartThinQ™ aplikaciju.

LG SteamClean™ prezentuje sve ono što potrošači žele od LG uređaja – jednostavnost, fleksibilnost i izuzetne performance pranja“, izjavio je Seong-Jin Jo, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Tehnologija vodene pare omogućava nam da stvorimo balans superiornih performansi i nežne nege. To je upravo vrsta inovacije sa svrhom kakvu potrošači očekuju od nas. “

Posetioci štanda kompanije LG na IFA sajmu u Hali 18 u Messe Berlinu biće u prilici da se iz prve ruke uvere u izvanredan kvalitet nove LG SteamClean™  mašine za sudove.