IFA 2017 uživo – VOX Electronics tradicija se nastavlja

Već treću godinu uzastopno, VoxElectronic izložio je svoje proizvode na najvećem evropskom sajmu potrošačke elektronike i kućnih aparata – IFA 2017 u Berlinu.

Nakon prošlogodišnjeg veoma uspešnog predstavljanja, beogradska kompanija Vox Electronic je i ove godine jedina srpska firma koja je samostalno nastupila na sajmu u Berlinu i širokom auditorijumu prezentovala paletu svojih proizvoda: televizore, male kućne aparate (pegle, miksere, sokovnike, vage, blendere, mini pekare…) i belu tehniku (frižidere, veš mašine, šporete, mašine za sudove…).

Izložbeni štand ove kompanije nalazio se u hali br. 9 berlinskog sajama u kojoj su se predstavili i veliki svetski brendovi koji nude proizvode bele, audio i video tehnike i male kućne aparate.

VOX televizori

U ponudi Vox Electronics-a nalazi se veliki broj vrhunskih 4K UHD televizora sa unapređenom tehnologijom zvuka i slike. Među njima se posebno ističu smart modeli sa Androidom, kao i televizori zasnovani na Linux Opera Smart OS-u. Većina televizora poseduje integrisan Wi-Fi. Napredni modeli sposobni su i za reprodukciju najnovijeg standarda video kompresije HEVC 265, koji pruža duplu kompresiju podataka u odnosu na ranije generacije kodeka. Na raspolaganju su televizori modernog dizajna u više boja i različitim postoljima, sa rasponom dijagonala od 32 do 65 inča.

VOX frižideri

Najveću pažnju posetilaca sajma IFA u Berlinu na štanju Vox Electronics izazvao je „No Frost Side by Side“ frižider (model VOX SBS 6305IX), koji poseduje četvoro vrata i zapreminu od 362 litra plus dodatnih 164 litra za zamrzavanje. Ukupna zapremina od 566 litara svrstava ga među najveće „family type“ frižidere na tržištu. Frižider poseduje i specijalan senzor jonizator koji sprečava nastanak mikroba i mikroorganizama i koji omogućava da hrana ostane duže sveža i zdrava. Takođe bitno je istaći izuzetno nisku potrošnju električne energije ovog frižidera (energetski razred A++), kao i veoma funkcionalnu i atraktivno dizajniranu spoljnu kontrolnu funkciju u vidu displeja preko koga je moguća i promena funkcionalnosti. Recimo, na taj način po potrebi deo zamrzivača jednostavno može da se pretvori u frižider, tako što će se iz minusnog opsega rada prebaciti u plus režim.

Pročitajte i tekst:  IFA 2017 uživo - Inovativna LG mašina za pranje sudova

Izložen je bio i No Frost kombinovani frižider (model VOX NF 3835IX) ukupne zapremine 360 litara, koji takođe poseduje atraktivno dizajnirani spoljašnji displej na vratima, kao i „maxi fresh“ policu za voće i povrće sa kontrolom vlage u cilju održavanja njihove dugotrajne svežine. Ovaj frižider pored ostalog poseduje i poseban dispenser za vodu, dok mu je potrošnja električne energije u skladu sa energetskim razredom A+.

VOX WM 1474DC – mašina za veš sa najbržim programom pranja na svetu

Kada su veš mašine u pitanju na sajmu je posebnu pažnju izazvala veš mašina VOX WM 1474DC, koja poseduje inverterski motor na koga proizvođač daje garanciju od čak 10 godina. Mašina je specifična po tome što ima velika vrata za punjenje i pražnjenje, poseduje elektronski displej za kontrolu i naprednu „Twin Jet“ funkciju sa dodatnim mlaznicama u bubnju koje obezbeđuju bolje pranje, ali i brzi režim pranja od samo 12 minuta. To ovu mašinu svrstava u red mašina sa najbržim programom pranja na svetu. Mašina je idealna i za osobe koje muče alergije, jer funkcija „alergy safe“ uklanja razne vrste mikroorganizama i pruža dodatnu zaštitu od hemijskih alergena koji se nalaze u sredstvima za pranje.

Predstavljena je i veš mašina VOX WD 14864, namenjena prvenstveno porodicama koje svakodnevno peru velike količine veša. Njen kapacitet pranja je čak 8 kg, a kapacitet sušenja 6 kg, što je svrstava među veš mašine sa najvećim kapacitetima na tržištu. Od dodatnih korisnih funkcija pomenućemo brzinu od 1400 obrtaja u minuti, veliki displej za kontrolu i prikaz informacija, brzo pranje (program od 15 minuta), brzo sušenje, pranje na 20 stepeni za najosetljivije materijale i antialergijski program.

Pročitajte i tekst:  Xiaomi u trećem kvartalu broj jedan u Srbiji

Ostali VOX uređaji na sajmu IFA 2017

Posetioci sajma IFA 2017 u Berlinu imali su priliku da vide izloženu i mašinu za sudove VOX LC 45, koja se izdvaja po tome što ima kapacitet od čak 15 kompleta sudova, a novitet je što umesto dve ima i treću korpu sa dodatnim mlaznicama za pranje. Mašina poseduje devet programa pranja, veliki izbor temperatura, kao i odložen start od 24h.

Izložena je bila i VOX EBI 400DB ugradna indukciona keramička ploča, koja poseduje četiri grejne zone veličine od 160 do 210 mm, digitalne kontrole i funkciju sigurnosnog zaključavanja kako bi se izbeglo da je eventualno deca slučajno uključe. Uz ovu ploču preporučili bismo i Vox EBB 7226 ugradnu rernu kapaciteta 65 litara, sa turbo i grill opcijama.

VOX Electronics – svetski brend

Vox Electronics definitivno nije više samo srpski brend, već brend koji je svoje ime i reputaciju izgradio širom Evrope i sveta. Zato, kada sledeći put uđete u prodavnicu tehnike sa željom da kupite neki tehnički uređaj ili aparat za kuću, obratite pažnju na proizvode potpisane imenom Vox Electronics jer su u pitanju proizvodi visokog kvaliteta i dizajna, a pri tome konkurentne cene, kao i dugotrajne garancije.

Više informacija o njima možete da potražite na www.voxelectronics.com.