ISE 2017: MMD predstavlja najnovije profesinalne Philips monitore

Od 7. do 10. februara u Amsterdamu održava se jedan od najvećih Evropskih sajmova – Integrated Systems Europe (ISE 2017.) Pokazujući svoju predanost sjajnim bojama, fantastičnoj rezoluciji i inovativnoj tehnologiji, MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner Philips Monitors-a omogućava posetiocima sajma da na jednom mestu (Philips štandu 10-K136) pronađu sve najnovije inovacije koji čine radno vreme lakšim i produktivnijim.

MMD će u Amsterdamu predstaviti:

Minimalistički izgled za one koji znaju šta žele: novi 24-inčni Moda dizajn Philips monitora premerno će se predstaviti na sajmu. Ne samo da je 245C7QJSB monitor najtanji Philips monitor ikada, već je sa tri strane skoro bez okvira kreirajući tako besprekoran izgled minimalizirajući ometanje i poboljšavajući koncentraciju korisnika. Philipsove inovacije poput Flicker-Free tehnologije, SmartContrast i SmartImage tehnologije rade zajedno kako bi radno vreme korisnicima učili što produktivnijim.
Preciznost uz Ultra Wide Color i UltraClear tehnologiju: ekspanzivan 31.5-inčni 328P6VJEB monitor omogućaa korisnicima dosta mesta kako bi uživali u živopisnim i detljanim slikama u UHD rezoluciji. Monitor kombinuje UltraClear 4K rezoluciju sa UltraColor ekstra širokom skalom boja i naprednom VA tehnologijom za visoko izraženi kontrast. Uz svestranu MultiView mogućnost povezivanja i SmartConnect opciju kako bi 4K rezolucija prenela video i audio sadržaje u visokoj rezoluciji, monitor je dizajniran tako da se jednostavno može povezati na četiri izvora istovremeno.

Najveći 4K zakrivljeni monitor na tržištu: posetioci koji traže način kako da izbegnu gužvu na sajmu imaju mogućnost da zavire u 40-inčni BDM4037UW Brilliance Curved monitor koji upotpunosti zaokružuje vidno polje korisnika kako bi kreirao lični prostor omogućavajući tako korisnicima da se prepuste sadržaju koji je na ekranu. Ovaj monitor zbog svoje veličine i zakrivljenosti idealan je za užurbane radne prostore jer smanjuje moguće ometanje okoline. Kako bi slike i grafike izgledale što življe, monitor ima CrystalClear 4K UHD rezoluciju (3840 x 2160) i široki ugao gledanja uz integrisne zvučnike koji upotpunjuju sjajnu sliku sa izvanrednim zvukom.

Pročitajte i tekst:  Kako odabrati idealan monitor?

Monitor sa popup web kamerom: 27-inčni 272B7QPTKEB Quad HD idealan je način za poboljšanje sigurnosti svakog poslovnog prostora koji zbog svoje integrisane web kamere koja se uključuje samo onda kada je potrebna onemogućva potencijalni napad hakera. Ovaj monitor smanjuje veliku potrošnju energije čak i do 80 posto zahvaljujući Philips PowerSensor tehnologiji koja ima mogućnost da prepozna ako nema nikoga ispred ekrana i tada automatski smanjuje osvetljenje ekrana.

Povezivanje samo jednim kablom: za profesionalnu mogućnost povezivanja, MMD će predstaviti 25-inčni 258B6QUEB monitor sa najnovijom generacijom USB tip-C. Jednostavno povezivanje samo jednim kablom omogućava korisnicima da koriste svoj monitor za povezianje na bilo koji laptop koji ima USB Tip-C. Putem samo jednog kabla, monitor može primiti video ili audio sadržaj dok istovremeno puni povezani laptop. Sva periferija može biti povezana na monitor i korišćena na laptopu i to sve putem istog USB-a Tipa-C