IT Bezbednost – od standarda do rešenja!

Kompanija COMING – Computer Engineering, jedan od najvećih sistem integratora na ovim prostorima i vodeća kompanija iz oblasti pružanja Cloud usluga i servisa u “oblaku”, organizuje skup na temu bezbednosti u radnim/poslovnim okruženjima, koji će se održati 23. maja 2017. godine u hotelu Hyatt sa početkom od 9 časova. Konferencija nosi naziv “IT Bezbednost – od standarda do rešenja” i okupiće veliki broj posetilaca iz Srbije i regiona, dok će predavanja držati najeminentniji stručnjaci u ovoj oblasti iz zemlje i okruženja.

Centralne teme konferencije biće vezane za: Rešenja za end to end bezbednost, Akt o blessedness, upravljanje identitetima, sprečavanje unutrašnjih pretnji i End point security-i, kao i za rešenja za kompletnu bezbednost na najvišem mogućem nivou koja će se pojaviti u najskorijoj budućnosti.

“Ideja je da velikim kompanijama i njihovom IT i top menadžmentu prikažemo na koji način i sa kojim rešenjima mogu maksimalno da zaštite podatke i informacije u svojim kompanijama, kao i kako da se brinu o njima. Lično verujem da će ova konferencija okupiti veliki broj IT menadžera i stručnjaka iz oblasti bezbednosti, kao i da će postati tradicionalna sa jasnom porukom da je bezbednost fundamentalna za svako ozbiljno poslovno okruženje” – poručio je Roberto Poletto direktor marketinga i prodaje ove kompanije.

Više o konferenciji možete saznati na ovom link-u

Pročitajte i tekst:  Održana konferencija: Bezbednost danas – sigurnost sutra, uvek i svuda