Kingston MobileLite Wireless G3 – spreman za putovanje

Kingston-MobileLite-Wireless-G3

Na ovogodišnjem CES-u Kingston je predstavio jedan veoma interesantan multifunkcionalni uređaj – MobileLite Wireless G3. Dizajniran je da vaš mobilni život učini lakšim, obezbeđujući vam dodatnu bateriju za telefon ili tablet, ali i prostor za čuvanje, deljenje i reprodukovanje snimljenih fotografija i video materijala bez upotrebe računara. Umesto da, dok ste na putu, koristite cloud storidž koji zahteva Internet konekciju (koja može da bude veoma skupa ako ste u romingu), Kingston MobileLite Wireless poseduje slotove za USB drajv i SD karticu na kojima možete da napravite bekap snimljenog sadržaja. Podržani su FAT, FAT32, NTFS i exFAT fajl sistemi, a uređaj je kompatibilan sa iOS, Android i Fire OS uređajima.

Kingston-mobilelite-wireless-g3-5

Power Bank funkcija je omogućena zahvaljujući 5400 mAh bateriji, a za razliku od konkurencije koja često koristi kineske interne baterije, Kingston je ovde ugradio veoma kvalitetene baterije proizvedene u Japanu, za koje tvrdi da će izdržati mnogo veći broj ciklusa punjenja i pražnjenja. A zahvaljujući ugrađenom najnovijem 802.11ac Wi-Fi standardu MobileLite Wireless G3 može da se poveže sa vašom bežičnom mrežom najvećom brzinom, tako da će reprodukcija biti trenutna, bez baferovanja video sadržaja. Pristup sadržajima na ovom uređaju obavlja se kroz MobileLite aplikaciju koja služi kako za reprodukovanje, tako i za podešavanje uređaja.

Ukoliko svoje fotografije i video snimke držite na telefonu, Kingston MobileLite Wireless G3 je praktično nezamenljiv bekap uređaj koji ćete uvek nositi sa sobom. Jer, ne samo da će vam sačuvati podatke u slučaju havarije ili gubitka telefona, već ćete uvek sa sobom imati i dodatnu bateriju.

Pročitajte i tekst:  Kingston najavio napredni DataTraveler Max USB Type-A fleš disk