Koje monitore će PHILIPS prikazati na sajmu IFA 2016 u Berlinu

Na ovogodišnjem IFA sajmu, najvećem sajmu potrošačke elektronike koji će se održati od 2. do 7. septembra u Berlinu, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner za Philips monitore – MMD priprema sjajnu izložbu svojih inovacija kao neizostavnu tačku obilaska sajma.

Inovativni monitori koji pružaju sjajnije i preciznije boje, veću brzinu i kreiraju izuzetno prožimajuće iskustvo gledanja za bolji fokus za vreme i nakon radnog vremena karakteristike su ovogodišnje Philipsove izložbe. Osim toga Philips će u svom izložbenom prostoru u dvorani 22 premijerno predstaviti i deo svojih najnovijih proizvoda.

E7QDAB_1 novi

Neke od istaknutih inovacija su:

  • Najveći 4K zakrivljeni monitor na tržištu
    Posetioce u izložbenom prostoru Philipsa očekuje 40-inčni Brilliance Curved monitor – najveći 4K monitor na tržištu i najnoviji dodatak zakrivljenoj liniji Philips monitora. Ovaj model nežno zaokružuje vidno polje korisnika kreirajući tako lični prostor čemu doprinosi i mogućnost naginjanja monitora kako bi se postavio u idealnu poziciju za svakog korisnika. Rezultat je uistinu prožimajuće, fokusirano iskustvo gledanja, idealno za korisnike kojima je potrebna koncentracija u užurbanim i bučnim kancelarijama, ali i za prave gejmere koji žele upotpunosti da urone u akciju video igara. Integrisani zvučnici dopunjuju ovo iskustvo sa izvanrednim zvukom.

Na izložbi će biti predstavljeni i drugi zakrivljeni monitori poput 34-inčnog ultra uskog monitora sa mogućnošću podešavanja visine, vrhunskom Quad HD rezolucijom i integrisanim zvukom.

  • Pop-up web kamera koja će zakomplikovati život svim hakerima
    Veliki deo izložbe rezervisan je za niz proizvoda i tehnologija dizajniranih posebno za zahteve B2B segmenta kao što je npr. sigurnost u preduzeću. Tako će na ovogodišnjem IFA sajmu Philips premijerno predstaviti svoj prvi monitor sa integrisanom web kamerom koja se aktivira kada je potrebno, a inače ostaje sakrivena u okviru monitora, blokirajući tako potencijalni napad hakera. Na izložbi će takođe biti predstavljen i novi monitor sa super brzinom prenosa i jednostavnim kablom za spajanje iz posljednje generacije USB tipa C priključaka.
  • UltraColor i UltraSlim karakteristike
    Još jedna serija monitora koja će biti premijerno predstavljena na ovogodišnjem IFA sajmu je najnovija C7 serija – najtanji Philips monitori ikad. Zajedno sa UltraColor tehnologijom za najvernije slike, monitori C7 serije imaju ultra tanki okvir koji ih čini pravim hvatačima pažnje u bilo kojem okruženju. Ultra tanki izgled monitora takođe povećava područje gledanja za zaista besprekoran pogled smanjujući pritom bilo kakavo ometanje za oči. Monitori kada se postave jedno pokraj drugog kreiraju neprekinutu površinu gledanja što je prednost kada se koriste aplikacije poput finansijskih tabela.
  • Četiri strane bez okvira
Pročitajte i tekst:  Kućni ljubimci dobrodošli u Vip radnje

Korisnici kojima je potrebno još više prostora na ekranu mogu se radovati novim C6 monitorima koji su skoro bez okvira na četiri strane. 23.8-inčni model u Full HD i 27-inčni s Quad HD rezolucijom omogućavaju čist, elegantan izgled sa slikama od ivice-do-ivice za prostrano iskustvo gledanja.

  • E8 i E7 monitori s UltraColor tehnologijom

Najnoviji E8 monitori – 23.8-inčni i 27-inčni modeli sa inovativnom UltraColor tehnologijom u kombinaciji  sa QHD rezolucijom će takođe biti predstavljeni posetiocima u izložbenom prostoru Philipsa. Osim toga, posetioci će imati posebnu priliku da vide novi 27-inčni i 31.5-inčni zakrivljene Full HD monitore (1800r).  Podržavajući širi raspon boja, UltraColor tehnologija proširuje raspon boja koje su percipirane od strane korisnika. S 90-95 posto NTSC spektra za razliku od uobičajenih 72 posto, UltraColor kreira još vernije slike s prirodnijim izgledom zelene, živopisnom crvenom i dubljim nijansama plave boje. Po ceni koja ovo sveobuhvatno iskustvo gledanja čini dostupnim za sve korisnike, najnoviji monitoror oživljava zabavu, slike i produktivnost koji su upotpunjeni full digitalnim zvukom zahvaljujući ugrađenim zvučnicima, dok tanki dizajn pruža blistav izgled monitora u svakom prostoru.

Najnoviji E7 monitori, koji takođe imaju ugrađenu UltraColor tehnologiju (31.5-inčni model koji se pridružio već dostupnim 24-inčnim i 27-inčnim modelima) će takođe biti dostupni posetiocima na izložbi i da ih isprobaju.