Kombinacija za najbolje gejmersko iskustvo – PS4Pro i Sony 4K HDR TV

Sony 4K HDR televizori su savršeni saveznici gejmerima koji žele da u potpunosti iskoriste mogućnosti PlayStation4 Pro (PS4 Pro), najnovije konzole kompanije Sony Interactive Entertainment. Ovaj model nudi 4K kvalitet za gejming i druge sadržaje, unapređenu grafiku i obradu slike, pružajući još veći nivo detalja i beskompromisno precizan prikaz. Kao i raniji modeli, i PS4 Pro konzola će imati podršku za HDR tehnologiju.

sony_playstation-4-pro_fotografija-2

Uz Sony 4K HDR televizore, korisnici će moći da uživaju u PS4 naslovima u 4K kvalitetu (ili višoj rezoluciji), kao i u još boljoj grafici i većem broju kadrova u sekundi*. Tehnologija X-tended Dynamic Range Pro**, koja je dostupna kod brojnih Sony 4K HDR modela, omogućava jači kontrast između najsvetlijih i najtamnijih nijansi, kao i tri puta veći opseg osvetljenosti nego kod konvencionalnih LED televizora. Bilo da igrate svoju omiljenu sportsku igru ili putujete kroz post-apokaliptičan svet, prikaz će biti oštriji, jasniji i realističniji nego ikada pre.

Sony 4K HDR televizori pružaju visoku osvetljenost i kontrast zahvaljujući jedinstvenoj TRILUMINOS tehnologiji*** koja je zaslužna za saturaciju boja i suptilnost koja će oživeti vaše omiljene naslove. Sa širokom paletom boja i prirodnijim tonovima, bićete u prilici da vidite svaki detalj.

„Uvek nastojimo da pružimo najbolje iskustvo svojim korisnicima. Razlika koju 4K prikaz pruža sportskim, filmskim i drugim zabavnim sadržajima je neverovatna, a kroz seriju Sony 4K HDR televizora, zadovoljstvo nam je da igračima obezbedimo još bolje i više prožimajuće iskustvo nego ikada pre“, navodi Motoi Kavamura koji je na čelu TV marketinga i planiranja proizvoda u kompaniji Sony Europe.

Pročitajte i tekst:  Apple AirPods slušalice

U serija Sony 4K HDR televizora, među kojima su i modeli ZD9, XD94/93, XD85, SD85, XD83, XD80, SD80 i XD75/70, pronaći ćete pravi uređaj za svoj budžet. Više informacija pronaći ćete na http://www.sony.rs/.