Lako do digitalizacije poslovanja

U cilju dobrog informisanja o tome šta sve danas podrazumeva digitalizacija poslovanja i kako je moguće unaprediti poslovanje kompanija različitog profila, kompanija COMING – Computer Engineering je kreirala upitnik/anketu, dok je više materijala na ovu temu dostupno na oficijalnom COMING Cloud portalu prostim odabirom teme digitalizacija.

Dosadašnje iskustvo COMING-ovog tima stručnjaka je pokazalo da će novi trendovi na tržištu uticati na sve vrste preduzeća. Dobra vest je da je digitalizacija poslovanja moguća i bez investicionih troškova, moguće je postepeno digitalizovati poslovanje uz korišćenje adekvatnih poslovnih aplikacija koje odgovaraju na poslovne potrebe. Ovakvi alati su danas dostupni svima, bez obzira na veličinu poslovanja.

Tim kompanije COMING – Computer Engineering bilo kom radnom okruženju može pomoći na putu digitalizacije poslovanja. Dovoljno je samo registrovati se, nakon čega će stručni ljudi ove kompanije pomoći oko odabira optimalnih rešenja koja će tranziciju ka potpunoj digitalizaciji poslovanja učiniti lakom i jednostavnom. Sjajna stvar je da svako ko se registruje stiče pravo na mesec dana test perioda bilo kog poslovnog rešenja u COMING Cloud-u. Više informacija o portfoliju rešenja za digitalizaciju poslovanja dostupno je COMING-ovom Cloud portalu.

Pročitajte i tekst:  U Srbiji omogućeno plaćanje računa i slanje novca preko Vajbera