LENOVO Tech World konferencija u San Francisku

Kompanija Lenovo danas je najavila da će strateška tehnološka konferencija, LenovoTechWorld, biti održana u San Francisku, 9. juna 2016. godine. Druga po redu konferencija okupiće brojne industrijske lidere, a prisutnima će se obratiti i predsednik i glavni i izvršni direktor kompanije Lenovo, Jang Juanking (Yang Yuanqing), koji će govoriti o najperspektivnijim izumima i najaktuelnijim temama kada su u pitanju inovacije, uključujući virtuelnu stvarnost, povezane uređaje/IoT, kao i ulogu Cloud platforme u svakodnevnom životu. Na konferenciji će biti prisutni i fanovi, predstavnici medija, uticajni ljudi, analitičari i drugi gosti iz svih krajeva sveta.

Na konferenciji Tech World 2016 takođe će biti najavljeni neki od glavnih proizvoda kompanije Lenovo. Među njima je i prvi mobilni telefon za krajnje korisnike sa tehnologijom Project Tango, koji je Lenovo kreirao u saradnji sa kompanijom Google. Project Tango omogućiće korisnicima da iskoriste sve prednosti izmenjene stvarnosti na njihovim pametnim telefonim, uključujući video igrice, navigaciju i druge opcije. Ovaj uređaj omogućuje korisnicima da dožive svet na potpuno drugi način – omogućujući im da rade stvari koje nisu mogli da zamisle, od precizne navigacije unutar muzeja do kreiranja 3D okruženja za video igrice ili vizuelnog prikaza kako će se njihov novi komad nameštaja uklopiti u stan.

LTW2016Kompanija Lenovo takođe će najaviti nove mobilne tehnologije koje je kreirala Motorola, a koje će znatno promeniti način na koji ljudi koriste njihove lične uređaje.

Pročitajte i tekst:  Testlab potvrdio: Nema burn-in efekta kod Samsung QLED televizora

„Inovacije predstavljaju suštinu onoga što mi radimo”, izjavio je Jang Juanking (Yang Yuanqing), predsednik i izvršni direktor kompanije Lenovo. „Lenovo više nije kompanija koja samo proizvodi PC računare i mobilne telefone. Lenovo će igrati značajnu ulogu u razvitku novih pametnih uređaja tako što će korisnicima omogućiti pametno povezivanje i nova digitalna iskustva, kao i infrastrukturu koja je neophodna za povezan svet. Na ovogodišnjoj konferenciji Tech World, predstavićemo, zajedno sa našim prijateljima i partnerima, naše najnovije tehnologije, interesantne nove proizvode, i našu viziju budućnosti u svetu tehnologije.”

Kompanija Lenovo takođe će najaviti intersantne tehnološke koncepte nastale u njenim laboratorijama širom sveta. Ovi koncepti predstavljaju rezultat kreativnosti, eksperimentisanja i mašte brojnih inženjera, dizajnera i programera iz Lenova i Motorole.

U sklopu naše inicijative da podstakne što bolju interakciju sa potrošačima u SAD, odabrani broj potrošača će biti u mogućnosti da se pridruži kompaniji Lenovo na konferenciji TechWorld. Učesnici treba da na društvenim mrežama podele svoje iskustvo o tome kako su tehnološke inovacije promenile njihov život. Tri srećna dobitnika osvojiće VIP Experience putovanje na TechWorld konferenciju. Za više informacija o ovom nagradnom konkursu, posetite stranicu http://community.lenovo.com.

Direktan prenos konferencije počeće u 10:30 časova ujutru (PST vremenska zona (Pacific Standard Time)) 9. juna 2016. godine na stranici: www.YouTube.com/lenovo

Pogledajte kratak uvod u konferenciju na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=NS6q2X-tYQk