Lenovo Vibe X3 – Najbolji iz Vibe serije

Lenovo Vibe X3_1Lenovo Vibe X3 je telefon dijagonale ekrana 5.5 inča sa Full HD rezolucijom, zaštićenim Corning Gorrila Glass 3 staklom. Telefon pokreće Qualcomm Snapdragon 808 procesor koji poseduje šest jezgara i integrisanu Adreno 418 grafiku. Za telefon ove klase danas je podrazumevano da ima 3 GB RAM-a, a ovde je to dopunjeno sa 32 GB storidža. Preko hibridnog slota, koji može da prihvati drugu Nano SIM karticu ili Micro SD karticu, kapacitet za podatke može da se proširi sa dodatnih 128 GB.

Lenovo Vibe X3_2Telefon ima ugrađena tri mikrofona za telefonske pozive, čime se garantuje najbolji kvalitet telefonskog signala, dok su za zvuk zaduženi kvalitetni stereo Dolby Atmos zvučnici. Čak je i 3.5 mm audio izlaz na ovom modelu studijskog kvaliteta. Vibe X3 poseduje primarnu kameru rezolucije 21 MP koja je sposobna da snima video u 4K rezoluciji, dok je prednja kamera rezolucije 8 MP. Operativni sistem je Android 5.1 (Lolipop).

Tu je i IR kontroler sa preinstaliranom aplikacijom, koji zajedno telefon pretvaraju u univerzalni daljinski upravljač. Proizvođač se potrudio da ponudi punu fizičku zaštitu telefona, jer se u paketu dobijaju plastična maska, ali i zaštitna folija za ekran. I zaštita podataka je obezbeđena aktiviranjem telefona putem ugrađenog skenera otiska prsta.

Lenovo Vibe X3 predstavlja odličan izbor, ako se uzmu u obzir performanse, jedinstvene funkcionalnosti i cena. Telefon je očigledno namenjen ljubiteljima multimedije, naročito dobrog zvuka i dobrog video snimka.

Pročitajte i tekst:  Prevazilaženje granica sa novim vivo 50W bežičnim punjačem

Kontakt: www.lenovo.com/rs/sr

Displej: IPS, 5.5 inča, 1920×1080 piksela, Corning Gorilla Glass 3
Procesor: CPU – Qualcomm MSM8992 Snapdragon 808, GPU – Adreno 418
Memorija: 3 GB, 32 GB storidž
SIM: Dual SIM
Kamera: Zadnja 21 MP, Prednja 8 MP
Baterija: 3500 mAh
Cena: 520 €